Obvestilo o izvajanju izobraževalnega procesa od 18.5. dalje

Spoštovani udeleženci izobraževanja odraslih,

od ponedeljka 18. 5. 2020 bo šola odprla vrata tudi za vas udeleženci, izvedle se bodo nekatera predavanja, priprave na poklicno maturo, določeni izpiti,... Z namenom, da v čim večji možni meri poskrbimo za svoje zdravje in zdravje drugih ter preprečimo širjenje virusa SARS-CoV-2, vas prosimo, da skrbno upoštevate ta navodila. Natančno si jih preberite in dosledno upoštevajte!

Sporočite nam tudi, če se zaradi zdravstvenih omejitev obveznosti ne morete udeležiti (opredelitev zdravstvenih omejitev si tudi preberite v Sklepu 1 in Sklepu 2).

Ob ponovnem vstopu v šolo morate udeleženci  prinesti podpisano izjavo: Izjava udeleženca/ke pred vstopom v šolo ob sproščanju ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19.

O tem, katere izpite, predavanja, priprave na PM in ZI se bodo izvedle na šoli, boste obveščeni s strani izvajalcev predmetov ali referata za izobraževanje odraslih.

Razen dijakov, študentov, odraslih udeležencev in strokovnih delavcev šole v objekt šole ne vstopa nihče drug, razen vnaprej najavljena oseba obvezno v spremstvu predstavnika šole in z obrazno masko. Zbiranje v skupinah ni dovoljeno na celotnem šolskem prostoru, prav tako ne na šolskem dvorišču.

Ta teden pa so vrata odprli že naša trgovina KRUHarije in CUKRnije, čajnica Primula, Šolska veterinarska ambulanta BIC Ljubljana ter terasi Restavracije in Kavarne KULT316.

PREVERITE PRILAGOJENE DELOVNE ČASE.

Lepo vas pozdravljamo in vam želimo vse dobro!

#bicljubljana

    Ostanite v stiku,
    prijavite se na našo listo

    BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

    Pravno obvestilo Piškotki