5. mednarodna strokovna konferenca Trendi in Izzivi

5. mednarodna strokovna konferenca Trendi in Izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju bo potekala od 23. do 24. oktobra 2019, v prostorih BIC Ljubljana, na Ižanski cesta 10 v Ljubljani.

Letos se posvečamo osrednji temi – Uživam tradicijo, s katero želimo izpostaviti pomen povezave med dediščino, sodobnostjo in prihodnostjo. Konferenca poteka v okviru treh glavnih sekcij, in sicer ŽIVILSTVO IN PREHRANA, GOSTINSTVO IN TURIZEM ter IZOBRAŽEVANJE IN USPOSABLJANJE. Vabimo vas, da se nam na konferenci pridružite s pripravljenimi strokovnimi referati ali le kot udeleženci.

V OKVIRU DOGODKA SE BO ZVRSTILO:
 • več plenarnih predavanj, preko 150 predstavitev strokovnih referatov,
 • zanimiva okrogla miza z vrhunskimi strokovnjaki s področja gastronomije,
 • aktivnosti v okviru nacionalnega projekta »Slovenija – evropska gastronomska regija 2021« ter mednarodnega projekta »Uživam tradicijo« (Interreg V-A Slovenija – Hrvaška),
 • praktične delavnice o kulinarični dediščini s poudarkom na predstavitvah le-te na sodoben način,
 • razstava izdelkov povezanih z živilstvom, prehrano, gostinstvom in turizmom, ki so jih na podlagi znanj o naši dediščini razvili naši dijaki in študenti …
PREVERITE PROGRAM

Udeležba na konferenci je brezplačna, a je prijava obvezna. Prijave zbiramo do 22. 10. 2019 oz. do zapolnitve mest. Dodatne informacije lahko prejmete tudi preko e-naslova: konferenca@bic-lj.si ali telefona: 01 28 07 603. Prijavo oddate preko prijavnega obrazca.

Več informacij preberite na https://www.bickonferenca.si/

 

#bicljubljana

  Ostanite v stiku,
  prijavite se na našo listo

  BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

  Pravno obvestilo Piškotki