jedilnik

Jedilnik

KUHINJA BIC LJUBLJANA ODPRTA ZA DIJAKE, ŠTUDENTE IN ZAPOSLENE

Od 18. 5. 2020 dalje je kuhinja BIC Ljubljana na Ižanski 10 in na Cesti v Mestni log 47 ponovno odprta za dijake in zaposlene. Prodaja izdelkov je možna med 8. in 14. uro. Kosila so na voljo od 10. do 14. ure. Trenutno zaradi priporočil in navodil iz NIJZ solatnega bara ni. Solato vam pripravimo v kuhinji.

ZA VSE OBISKOVALCE MOŽEN PREVZEM KOSILA IZ TEDENSKEGA JEDILNIKA

Za vse obiskovalce je kuhinja zaradi prepovedi vstopa v šolo zunanjim osebam, še zaprta. Kljub temu vsem obiskovalcem ponujamo prevzem toplih obrokov iz tedenskega jedilnika za domov. Kosilo lahko od 10. do 14. ure prevzamete v trgovini KRUHarije in CUKRnije.

 

Jedilnik
Jedilnik za dijake

Delajte, kar delate radi.

Neznan avtor

  • Kosila na Ižanski cesti 10 so od 10. do 14. ure. 
  • Kosila v Cesta v Mestni log 47 so od 10. do 14. ure.

Da bo bivanje doma v času epidemije koronavirusa olajšano, sta kuhinja BIC Ljubljana in Restavracija KULT316 (BIC Ljubljana, Center kulinarike in turizma KULT316) pripravili tedenske jedilnike z recepti. Naši sodelavci Uroš, Tomaž in Blaž so z nami delili sveže preproste recepte jedi, ki jih pripravljajo doma.

Preverite jedilnike in recepte. 
KOSILA IN PREVZEM KOSIL V RESTAVRACIJI KULT316

Tudi naša Restavracija KULT316 (Prušnikova ulica 74, Ljubljana - Šentvid) je znova odprta za obiskovalce. Kosila in degustacijski meni so na voljo od ponedeljka do petka, od 12. do 16. (za kosila) oz. 22. ure. Po predhodni najavi na (0)1 235 52 60 vam kosilo pripravimo tudi za domov. 

PREVERITE DNEVNA KOSILA V RESTAVRACIJI KULT316

#bicljubljana

    Ostanite v stiku,
    prijavite se na našo listo

    BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

    Pravno obvestilo Piškotki