Kulinarični tečaji na BIC Ljubljana

Kulinarični tečaj

Ljubitelji kulinarike se na kuharskih delavnicah vsak mesec naučijo pripraviti jedi različnih tematik. Udeleženci na tečaju aktivno sodelujejo, zato je njihova kuharska izkušnja še slajša. Delavnice potekajo na zabaven način, v prijetnem okolju učne kuhinje Centra kulinarike in turizma KULT316, ki deluje pod okriljem BIC Ljubljana. Tečaje vodi Peter Hvalec, ki tečajnikom s svojimi bogatimi izkušnjami predaja svoja znanja in izkušnje iz sveta kulinarike. Dobra kuhinja se prične s skrivnostjo recepta in začinjeno kuhinjo. Sledi ustvarjanje in zanimiva kombinacija živil. Na koncu pa se kuharsko ustvarjanje konča s pogostitvijo in z uživanjem ob dobri hrani.

Kje?

BIC Ljubljana, Center kulinarike in turizma KULT 316, Prušnikova 74, Ljubljana - Šentvid.

Kdaj?

Kulinarični tečaji potekajo ob sobotah, od 8. do 14. ure.

3_kuharski tečaj steaki_1.jpg

Steaki

12. october 2019

Kulinarična delavnica s Petrom Hvalcem

  • Goveji medaljon z gobami in cvetačnim pirejem,
  • svinjski file z brstičnim ohrovtom in korenčkom,
  • steaki - pripravljeni na različne načine.
Cena: 72 EUR
3_kuharski tečaj_mehiška kuninja_3.jpg

Mehiške jedi

30. november 2019

Kulinarična delavnica s Petrom Hvalcem

  • Chili con carne,
  • chimicanga,
  • anchilados,
  • burito,
  • omake.
Cena: 72 EUR
Jedi na žlico

JEDI NA ŽLICO

7. december 2019

Kulinarična delavnica s Petrom Hvalcem

štruklji

štruklji

25. january 2020

Kulinarična delavnica s Petrom Hvalcem

jedi iz žit

JEDI IZ ŽIT

22. february 2020

Kulinarična delavnica s Petrom Hvalcem

bučne jedi

BUČNE JEDI

21. march 2020

Kulinarična delavnica s Petrom Hvalcem

LJUBLJANSKE JEDI, KI JIH ŠE NE POZNAMO

11. april 2020

Kulinarična delavnica z Petrom Hvalcem

JEDI IZ AJDE

JEDI IZ AJDE

16. may 2020

Kulinarična delavnica z Petrom Hvalcem

PARADIŽNIK

PARADIŽNIK

13. june 2020

Kulinarična delavnica z Petrom Hvalcem

Delovna obleka

Udeleženci naj bodo udobno obuti, imajo naj predpasnik ter spete lase. Na tečaju udeleženci dobijo pokrivalo za lase. Velikost skupine: do 10 udeležencev

Potek delavnic

Seznanitev s temo delavnice,
pregled gradiva,
tehnike rezanja,
priprava jedi,
serviranje in degustiranje,
pospravljanje.

Prijava na

Delavnica

kult316
Obiščite nas

CENTER KULINARIKE IN TURIZMA KULT316

Šolska restavracija, kavarna, turistična agencija, mikropivovarna. vinska klet, konferenčna dvorana, hotelska soba in še …

#bicljubljana

    Ostanite v stiku,
    prijavite se na našo listo

    BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

    Pravno obvestilo Piškotki