KULT316 praznuje 10 let: 200+ medalj v gostinstvu in turizmu za študente BIC Ljubljana
10 let drznosti, potovanj in okusov, ki premikajo meje.
Desetletje drznih idej, izjemnih dosežkov in nepozabnih okusov. V desetih letih se je v centru na področju gostinstva in turizma izobraževalo več kot 800 dijakov in študentov, ki so postregli več kot 280.000 gostov v šolski restavraciji KULT316, soorganizirali več kot 100 ekskurzij za šole in fakultete v Šolski turistični agenciji KULT316 in na domačih ter mednarodnih tekmovanjih prejeli več kot 200 medalj in priznanj s področja gostinstva in turizma doma in v tujini, od tega 100 zlatih.
VEČ KOT ŠOLA
Obiščite nas v Restavraciji KULT316 in Kavarni KULT316, Šolski turistični agenciji ali v trgovini s pekovskimi in slaščičarskimi izdelki Kruh&Cukr. Pogostimo vas tudi v Čajnici Primuli. V Šolski veterinarski ambulanti sprejmemo vašega hišnega ljubljenca, v šolski mikropivovarni pa vam ponudimo hišno pivo. Oglejte si naš šolski vivarij ali pa se udeležite naših kulinaričnih tečajev in usposabljanj. Na koncu poskrbimo še za odličen catering!
KAKOVOST IN RAZVOJ
Našim udeležencem izobraževanj, zaposlenim, staršem in obiskovalcem z načrtnim spremljanjem kakovosti ponujamo le najboljše. Skupaj z vami pod okriljem našega Kariernega centra načrtujemo vašo kariero. V okviru mednarodne mobilnosti vam omogočamo praktično izobraževanje v tujini. V okviru projektov vam ponujamo priložnosti za izpopolnjevanje in učenje novih veščin.
BREZPLAČNA USPOSABLJANJA
Za zaposlene ponujamo brezplačna usposabljanja s področij živilstva, prehrane, gostinstva, in turizma, računalništva in jezikov. Brezposelnim ponujamo jezikovne tečaje, tečaje računalništva, kuharstva, pekarstva in slaščičarstva in tečaj s področja sistema HACCP in zagotavljanje varne hrane. Brezplačno usposabljamo tudi mentorje na deloviščih, ki želijo pridobiti pedagoško-andragoško usposobljenost za delo z dijaki na praktičnem usposabljanju in/ali s študenti na praktičnem izobraževanju na delovišču.
Vpis v izobraževanje odraslih
Vpisujemo v nižje poklicno izobraževanje - pomočnik v biotehniki in oskrbi, srednje poklicno izobraževanje – pek, slaščičar in mesar, v poklicno tehniško izobraževanje – živilsko prehranski tehnik, v srednje strokovno izobraževanje – veterinarski tehnik, živilsko prehranski tehnik in naravovarstveni tehnik in v gimnazijsko izobraževanje – tehniška gimnazija.


