![BIC Ljubljana](/sites/default/files/styles/575x400_block/public/images/bic_web_2022_07_001_-_web_resize_1.png?h=f740b64f&itok=0_4ned-U)
DELOVNI ČASI MED POLETNIMI POČITNICAMI
Preverite delovne čase naše trgovine Kruh&Cukr, čajnice Primula, šolske kuhinje, restavracije in kavarne KULT316, fakultetne kavarne Kafe FGG in Šolske veterinarske ambulante BIC Ljubljana med poletnimi počitnicami.
![Študenti](/sites/default/files/styles/575x400_block/public/images/BIC-3635.jpg?h=10d202d3&itok=YhvZlJ2i)
VEČ KOT ŠOLA
Obiščite nas v Restavraciji KULT316 in Kavarni KULT316, Šolski turistični agenciji ali v trgovini s pekovskimi in slaščičarskimi izdelki Kruh&Cukr. Pogostimo vas tudi v Čajnici Primuli. V Šolski veterinarski ambulanti sprejmemo vašega hišnega ljubljenca, v šolski mikropivovarni pa vam ponudimo hišno pivo. Oglejte si naš šolski vivarij ali pa se udeležite naših kulinaričnih tečajev in usposabljanj. Na koncu poskrbimo še za odličen catering!
![Več kot šola](/sites/default/files/styles/575x400_block/public/images/IMG_0336.jpg?h=10d202d3&itok=KtDn4ZwG)
KAKOVOST IN RAZVOJ
Našim udeležencem izobraževanj, zaposlenim, staršem in obiskovalcem z načrtnim spremljanjem kakovosti ponujamo le najboljše. Skupaj z vami pod okriljem našega Kariernega centra načrtujemo vašo kariero. V okviru mednarodne mobilnosti vam omogočamo praktično izobraževanje v tujini. V okviru projektov vam ponujamo priložnosti za izpopolnjevanje in učenje novih veščin.
![Učenka](/sites/default/files/styles/575x400_block/public/2019-03/holder__graphicBlock--1%402x.jpg?h=6ce219d2&itok=ZC4azbMQ)
BREZPLAČNA USPOSABLJANJA
Za zaposlene ponujamo brezplačna usposabljanja s področij živilstva, prehrane, gostinstva, in turizma, računalništva in jezikov. Brezposelnim ponujamo jezikovne tečaje, tečaje računalništva, kuharstva, pekarstva in slaščičarstva in tečaj s področja sistema HACCP in zagotavljanje varne hrane. Brezplačno usposabljamo tudi mentorje na deloviščih, ki želijo pridobiti pedagoško-andragoško usposobljenost za delo z dijaki na praktičnem usposabljanju in/ali s študenti na praktičnem izobraževanju na delovišču.
![vpis v izobraževanje odraslih](/sites/default/files/styles/575x400_block/public/images/vpis%20v%20izobra%C5%BEevanje%20odraslih%20home.jpg?h=10d202d3&itok=gb1WvZx2)
Vpis v izobraževanje odraslih
Vpisujemo v nižje poklicno izobraževanje - pomočnik v biotehniki in oskrbi, srednje poklicno izobraževanje – pek, slaščičar in mesar, v poklicno tehniško izobraževanje – živilsko prehranski tehnik, v srednje strokovno izobraževanje – veterinarski tehnik, živilsko prehranski tehnik in naravovarstveni tehnik in v gimnazijsko izobraževanje – tehniška gimnazija.