Vaje študentov gostinstva in turizma

Whisky ali Whiskey? Kaj pa Whisky in kulinarika?

V četrtek, 25. 1. 2024 smo študenti v programu gostinstvo in turizem na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli v okviru praktičnih vaj Kuharstva in strežbe z organizacijo dela 2 pripravili vajo na temo viski in kulinarika. 

Praktično vajo sta vodila študenta 2. letnika, Andraž Grčar (kuhinja) in Stela Zarnik (strežba) pod mentorstvom Neli Selan in Boštjana Humskega. 

Ob skrbno premišljenem in vrhunsko pripravljenem meniju smo postregli Whiskey Sour, Glenmorangie Quinta Ruban 12 (Port cask finish), Highball, Rubino Fornazarič, katerega smo dekantirali v karafo, ki smo jo predhodno oviskili s flambiranim Ardbegom in Irsko kavo s tartufovim medom. 

Spoznali smo različne viskije in ugotovili, da so lahko popoln par odlični in skrbno izbrani kulinariki.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki