Karierni dan za dijake in študente BIC Ljubljana 2024

Kam naprej? Za naše dijake in študente smo organizirali že 10. Karierni dan

Z veseljem sporočamo, da smo 16. 2. 2024 na BIC Ljubljana uspešno izvedli že tradicionalni, 10. Karierni dan, posvečen našim dijakom in študentom. Na dogodku se je predstavilo več kot 16 uglednih institucij, šol in fakultet, ki so zaradi svojih strokovnih področij še posebej zanimive za naše dijake in študente.

Karierni dan se je pričel z dinamično karierno tržnico, kjer so se gostujoče institucije predstavile v živahnem okolju, polnem vprašanj in interakcij. Dijaki in študentje so imeli priložnost odkriti raznolike programe, ki so jih predstavile institucije, ter iz prve roke od naših nekdanjih dijakov izvedeti več o možnostih za svojo karierno pot.

Sledile so podrobnejše predstavitve po razredih, kjer so se udeleženci lahko poglobili v specifične programe in se posvetili svojim individualnim interesom. Veseli nas, da smo prejeli pozitivne povratne informacije, ki potrjujejo, da so dijaki in študentje izrazili veliko zanimanja in postavili številna vprašanja, kar priča o uspešnosti dogodka.

Hvala vsem, ki ste se udeležili Kariernega dneva na BIC Ljubljana, in se veselimo nadaljnjega sodelovanja z institucijami ter še večjega uspeha v prihodnjih letih. Če imate še kakšna vprašanja ali povratne informacije, nam jih z veseljem sporočite. Skupaj gradimo prihodnost!

KARIERNI CENTER NA BIC LJUBLJANA

Karierni dan smo organizirali v sklopu Kariernega centra BIC Ljubljana, ki je namenjen vsem dijakom, študentom in odraslim udeležencem izobraževanja na Biotehniškem izobraževalnem centru v Ljubljani. Ponujamo jim informacije o aktualnih razpisih prostih delovnih mest pri delodajalcih s katerimi šola sodeluje, dogodke in dodatna izobraževanja v zvezi z iskanjem zaposlitve, delavnice o pisanju motivacijskih pisem, življenjepisa, priprave na zaposlitveni razgovor, testiranja za identifikacijo svojih interesov in še več. 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki