Podelitev diplom BIC Ljubljana 2023

Nova generacija diplomantov BIC Ljubljana pripravljena na izzive prihodnosti

V torek, 23. 5. in v četrtek, 25. 5. 2023, so bile 60 novim diplomantkam/om gostinstva in turizma ter živilstva in prehrane na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli, podeljene njihove diplome. Svečani podelitvi sta potekali v Centru kulinarike in turizma Kult316. Podeljenih je bilo še 7 nagrad in priznanj študentkam/om in diplomantkam/om za njihove posebne študijske dosežke v preteklem letu.

Diplome, nagrade in priznanja so podelili direktorica BIC Ljubljana mag. Jasna Kržin Stepišnik, ravnateljica VSŠ mag. Tjaša Vidrih, direktor TGZS g. Fedja Pobegajlo in predstavnica podjetja Spar Slovenija d.o.o. ga. Mateja Horvat Zakrajšek. Posebne nagrade pa je najboljšim diplomantkam/om in študentkam/om podelil g. Luka Jezeršek iz Jezeršek gostinstva, in sicer udeležbo na mednarodnem programu Hospitality Management Jezeršek Academia.

Priznanja so bila podeljena še 17 študentkam/om, ki so v letu 2022 odlično zastopali BIC Ljubljana na 11-tih tekmovanjih v Sloveniji in tujini ter tako samo v enem letu dosegli kar 20 prvih mest, zlatih medalj in priznanj, 13 drugih mest, srebrnih medalj in priznanj, 4 bronaste medalje ter 10 drugih posebnih nagrad in pohval. 

Obe podelitvi diplom sta bili izvedeni kot študentska projekta v okviru modulov Projekti v turizmu in Projekti v gostinstvu pod mentorstvom ga. Neli Selan, dr. Lee Kužnik, g. Boštjana Humskega in g. Andreja Molka. Vsem diplomantom in nagrajencem iskreno čestitamo. 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki