Veterinarski tehniki in tehnice na mednarodni mobilnosti v Srbiji

Bodoči veterinarski tehniki in tehnice na mednarodni mobilnosti v Beogradu

Veselo sporočamo, da so dijaki programa veterinarski tehnik/ca z učiteljico Aljo v okviru programa Erasmus+ od 2. 6. do 19. 6. 2023 na praksi v Beogradu, kjer aktivno sodelujejo v kliniki Veterina Beograd. Njihove neprecenljive izkušnje in dogodivščine lahko spremljate na njihovem blogu.

 PREBERI BLOG

Na tem blogu dijaki delijo svoje prigode, izzive in dosežke, ki jih doživljajo med prakso na veterinarski kliniki. Vsak dan pridobivajo nova znanja in veščine ter se soočajo z raznolikimi veterinarskimi primeri. To je edinstvena priložnost za pridobivanje praktičnih izkušenj in širjenje obzorij v veterinarskem svetu.

Dijaki z navdušenjem sodelujejo pri različnih veterinarskih postopkih, kot so pregledi živali, medicinske terapije, operativni posegi in skrb za pooperativno okrevanje. S svojim znanjem, pridobljenim na BIC Ljubljana, ter zavzetostjo in strastjo do veterinarskega poklica, dokazujejo svoje sposobnosti in se vsakodnevno učijo od izkušenih veterinarjev.

Želimo jim veliko uspeha in nepozabnih trenutkov med njihovo prakso v Beogradu ter se veselimo, da bodo te dragocene izkušnje obogatile njihovo poklicno pot.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki