Delavnica z Luko Košrijem

Udeležili smo se kulinaričnih delavnic z Luko Košrijem

V mesecu juliju se v restavraciji z Michelinovo zvezdico, v gostišču Grič, v Šentjoštu nad Horjulom, odvijajo zanimive kulinarične delavnice na temo fermentacije, nabiralništva, peke kruha z drožmi, zorenja mesa in priprave različnih vrst rib. Kulinarične delavnice vodi priznani slovenski chef Luka Košir v okviru projekta CREAMED, ki ga izvaja LAS Barje. 

Delavnic so se udeležili tudi naši predavatelji na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli, Neli Selan, Andrej Molk in Tomaž Leben, ki bodo poskrbeli, da nova znanja prenesejo našim študentom gostinstva in turizma na BIC Ljubljana ter v ponudbo šolske restavracije KULT316!

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki