Nagrade Skupnosti VSS BIC Ljubljana 2024

Nagrada za najboljše višješolsko diplomsko delo v rokah diplomantke BIC Ljubljana!

18. 1. 2024 je v Mariboru potekala konferenca Skupnosti Višjih strokovnih šol, v okviru katere je potekalo tudi podeljevanje priznanj Skupnosti VSŠ. Ponosni smo na naše predavateljice in predavatelje in našo diplomantko, letos prejeli nagrade!

NAGRADA ZA NAJBOLJŠE DIPLOMSKO DELO

Nagrado za najboljše diplomsko delo so prejeli: diplomantka BIC Ljubljana, Višje strokovne šole Ajda Krivec, dr. sc. Gordana Vulić (mentorica) in Neli Selan (somentorica).

NAGRADA ZA PRISPEVEK K PREPOZNAVNOSTI IN UGLEDU TER DELOVANJU SKUPNOSTI VSŠ IN VIŠJEGA STROKOVNEGA ŠOLSTVA

Za svoje delo na področju mentorstva študentom na nacionalnih in mednarodnih tekmovanjih (skupaj so zaslužni za več kot 100 medalj, priznanj in drugih nagrad v preteklih letih) so bili prejemniki nagrad letos naši predavatelji s področja gostinstva v programu gostinstvo in turizem: Boštjan Humski, Neli Selan in Andrej Molk. Skupnost VSŠ je vsem trem podelila nagrade v kategoriji Izjemen prispevek k prepoznavnosti in ugledu ter delovanju Skupnosti VSŠ in višjega strokovnega šolstva.

NAGRADA SKUPNOSTI VSŠ

Med prejemniki nagrade Skupnosti VSŠ je bila na predlog Komisije za kakovost Skupnosti VSŠ tudi ravnateljica BIC Ljubljana, Višje strokovne šole, mag. Tjaša Vidrih.

Čestitamo vsem!

13. letna konferenca o kakovosti v višjih strokovnih šolah se je odvila v četrtek, 18. januarja 2024, v prostorih Višje prometne šole v Mariboru. Naslovili so jo Spodbujanje poklicnih in podjetniških kompetenc v višjem strokovnem šolstvu, saj študentom uspeh v današnjem svetu omogočajo ravno poklicne in podjetniške kompetence, proaktivnost, samostojnost in kreativnost. Poleg predstavitve izbranih projektov je zbrane nagovoril tudi Ivo Boscarol.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki