Novo ime naše šole: Živilska in naravovarstvena šola

Spoštovani dijaki, starši in obiskovalci,

obveščamo vas, da se s 1. septembrom 2023 naša enota Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana, Živilska šola, preimenuje v Živilsko in naravovarstveno šolo. 

Veseli smo, da se s spremembo imena področje naravovarstva, ki ga na BIC Ljubljana v programu naravovarstveni tehnik/tehnica intenzivno razvijamo že od leta 2009, odraža tudi v prenovljenem imenu šole in tako predstavlja celovit opis izobraževalnih programov, ki jih ponujamo.

Naša šola, ki se ponaša z več kot 160-letno tradicijo, ostaja prizorišče, kjer dijaki pridobivajo široko znanje in praktične izkušnje na področju živilstva, prehrane in naravovarstva. 

BIC Ljubljana, Živilska in naravovarstvena šola, deluje na dveh lokacijah: na Ižanski cesti 10 v Ljubljani, kjer je tudi sedež šole, in na Cesti v Mestni log 47, kjer deluje novejša šolska stavba EkoHiša BIC Ljubljana, s katero smo zagotovili ustrezne prostore za dijake v izobraževalnem programu naravovarstveni tehnik/tehnica. Za dijake je posebej pomembna tehnična učilnica z opremo za praktično izobraževanje na področju naravoslovja oz. naravovarstva. EkoHiša BIC Ljubljana je energetsko varčna – skoraj nič-energijska – kar pozitivno vpliva na varovanje okolja in prispeva k zmanjšanju emisij toplogrednih plinov.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana, Živilski in naravovarstveni šoli, kjer gradimo most med znanjem, inovacijami in trajnostjo.

 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki