BIC Ljubljana v Estoniji na srečanju projekta Creative Learning for Life

Udeležili smo se srečanja partnerjev projekta Ustvarjalno učenje za življenje v Estoniji

Od 7. do 9. decembra j2023 v je v pred-božičnem Talinu, v Estoniji, potekalo tretje srečanje partnerjev Erasmus+ projekta Creative Learning for Life (CL4L), ki sta se ga udeležili tudi sodelavki iz BIC Ljubljana, Tanja Kek in Tanja Gregorec.

Namen projekta, ki ga vodi Rea College iz Nizozemske, je raziskati, oceniti in izvesti, kreativne načine učenja in poučevanja življenjskih veščin, kot ji definira Svetovna zdravstvena organizacija (WHO, 1999). To so samozavedanje, reševanje problemov, kreativno razmišljanje, učinkovita komunikacija, kritično razmišljanje, obvladovanje čustev in občutkov, odločanje, medosebni odnosi, empatija in obvladovanje stresa. Tokratno srečanje je namenjeno pripravi delavnic kreativnih načinov poučevanja življenjskih veščin za implementacijo v nadaljevanju projekta.

V projekt so poleg BIC Ljubljana vključene še tri šole poklicnega in strokovnega izobraževanja iz Italije Nizozemske in Estonije ter strokovnjaki iz štirih organizacij s področja življenjskih veščin in kreativnega učenja iz Italije in Nizozemske. 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki