Na BIC Ljubljana smo podpisali sporazum o sodelovanju z makedonskimi inštitucijami

17. 11. 2023 smo na BIC Ljubljana gostili predstavnika iz Makedonije - gospoda Cvetonova Gligorja, direktorja podjetja MakProgres  ter gospo Aleksandro Kirilovo, direktorico Akademije.

V sklopu njunega obiska smo vzpostavili konkreten načrt sodelovanja na področju vzajemne mobilnosti študentov, dijakov in zaposlenih v sektorjih živilstva, gostinstva in turizma. Verjamemo, da bo to sodelovanje prineslo številne priložnosti za izmenjavo znanj, izkušenj ter krepitev mednarodnih vezi med našimi institucijami.

Posebno veseli smo tudi, da smo med današnjim srečanjem uradno podpisali sporazum o sodelovanju med našimi institucijami. Ta dokument predstavlja temeljno zavezo za tesno povezovanje in skupno delo na izobraževalnem področju, kar bo nedvomno prispevalo k dvigu kakovosti izobraževanja in medsebojnemu razumevanju.

Hvaležni smo za priložnost, da smo lahko gostili tako ugledna gosta, ter se že veselimo plodnega sodelovanja v prihodnosti. Skupaj gradimo mostove med našimi ustanovami in spodbujamo mednarodno razsežnost izobraževanja.

Zahvaljujemo se gospodu Gligorju in gospe Kirilovi za njuno obisk in se veselimo skupnih projektov in aktivnosti, ki nas čakajo v prihodnosti.

 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki