BIC Ljubljana na EuroSkills 2023 Gdansk Poljska

Ekipa WorldSkills Slovenija je dosegla izjemne rezultate na EuroSkills Gdańsk 2023

Ekipa WorldSkills Slovenija je na tekmovanju EuroSkills 2023 na Poljskem dosegla izjemne rezultate. Osvojili so eno bronasto medaljo in pet medalj za odličnost. Čestitke vsem prejemnikom medalj in tudi ostalim tekmovalcem ter mentorjem/icam!

Tekmovanja sta se udeležila tudi študenta Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana,Višje strokovne šole, Anže Zdešar pod mentorstvom Boštjana Humskega v strežbi in Matija Cotič pod mentorstvom Neli Selan in Andreja Molka v kuharstvu. V sklopu priprav in tekmovanja sta Anže in Matija pokazala veliko znanja, pozitivne energije, mladostniške nagajivosti in hkrati zrelosti in odgovornosti. Anže Zdešar je v strežbi prejel medaljo za odličnost, ki jo prejmejo tekmovalci, ki so dosegli 700 točk in več ter 5. mesto, kar je vrhunski dosežek. Tako mentorji kot tudi vsi zaposleni na BIC Ljubljana smo nanju ponosni in jima iz srca čestitamo, ter se veselimo še veliko njunih uspehov!

Ob tej priložnosti bi se želeli zahvaliti tudi Centru RS za poklicno izobraževanje za celotno organizacijo ekipe Worldskills Slovenia in vso podporo pri zahtevnih pripravah na tekmovanje. Zahvala gre tudi Chef Expert v strežbi Aidi Kadić ter sodnici v kuharstvu Almi Rekić.

EuroSkills je prestižno evropsko tekmovanje mladih strokovnjakov, starih med 18 in 25 let, ki vsake dve leti tekmujejo v več različnih poklicnih panogah. Udeležba na EuroSkills omogoča mladim talentom edinstveno izkušnjo in znanje, da postanejo najboljši v svoji panogi. Pogoj, da se uvrstiš na tekmovanje je, da zmagaš na državnem tekmovanju Sloveniaskills.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki