Tija, dijakinja BIC Ljubljana s predsednico Republike Slovenije, dr. Natašo Pirc Musar in mentorjem, dr. Miho Slapničarjem

Dijakinja Tija Gostiša prejela Zlato Preglovo plaketo na svečani prireditvi Zotkini talenti 2023

Tija Gostiša, dijakinja 1. letnika v programu tehniške gimnazije na BIC Ljubljana, Gimnaziji in veterinarski šoli, je v letošnjem šolskem letu ob mentorstvu profesorja kemije, dr. Mihe Slapničarja, na državnem tekmovanju iz znanja kemije, prejela zlato Preglovo plaketo. Priznanje je bilo Tiji izročeno 12. 6. 2023 na svečani prireditvi Zotkini talenti 2023 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani, katere pokroviteljica je bila predsednica Republike Slovenije, dr. Nataša Pirc Musar. 

Iskrene čestitke dijakinji Tiji in mentorju Mihi!

Slovesna prireditev Zotkini talenti vsako leto predstavi rezultate državnih tekmovanj iz znanja in služi kot eno glavnih srečanj mladih raziskovalcev, ki jo organizita Zveza za tehnično kulturo Slovenije - ZOTKS. Prireditev pripravljajo v čast najboljšim mladim taletom, ki so se s svojim znanjem, sposobnostmi, inovativnostjo in ustvarjalnostjo izkazali na tekmovanjih iz znanja in srečanju mladih raziskovalcev. Letos je priznanja najuspešnejšim umom podelil minister za vzgojo in izobraževanje, dr. Darjo Felda.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki