Gostinstvo in turizem

Več kot šola (VSŠ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   • ERASMUS+
   •  

 

 

 

 

 

 

 

Alumni klub diplomantov BIC Ljubljana je bil ustanovljen novembra 2012. V Alumni klub se diplomant včlani s pristopno izjavo, ki jo izpolni po zagovoru diplomskega izpita. V alumni klub je včlanjenih okoli 200 diplomantk in diplomantov.

Namen Alumni kluba je medsebojno sodelovanje diplomantov, širjenje in utrjevanje priložnosti za uresničitev poslovnih in osebnih ciljev ter ohranjanje povezav med diplomanti in Višjo strokovno šolo. Diplomanti so preko sodelovanja v Alumni klubu BIC Ljubljana obveščeni o dogodkih, seminarjih na šoli in prostih delovnih mestih delodajalcev (vključitev Kariernega centra), občasno pa Višja strokovna šola diplomante povabi k sodelovanju v izobraževalnem procesu s predstavitvijo posebnih znanj, veščin, predstavitvijo dobrih praks, kariernih poti …

SREČANJE ČLANIC IN ČLANOV

Člani alumni kluba se srečamo najmanj enkrat na leto. V februarju 2019 smo organizirali srečanje članic in članov Alumni kluba BIC Ljubljana, ki je potekalo v Centru kulinarike in turizma KULT316. Seznanili so se z novostmi na BIC Ljubljana, ogledali so si šolsko mikropivovarno s predstavitvijo in degustacijo hišnega piva, sledil pa je še ogled Centra kulinarike in turizma KULT316. Preostanek časa je bil namenjen sproščenemu, kreativnemu druženju ob pogostitvi. Tudi v bodoče bomo organizirali tovrstna srečanja, konference…

Naslednja taka priložnost bo ob poteku  5. mednarodne strokovne konference Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju, ki bo potekala  23. - 24. oktobra 2019 v prostorih BIC Ljubljana, Ižanska cesta 10. Na konferenci bodo lahko tudi diplomanti sodelovali s predstavitvijo svojih strokovnih referatov ali pa se konference udeležili le kot slušatelji. Zato vse člane Alumni kluba BIC Ljubljana in tudi vse ostale diplomante vabimo k udeležbi. Več informacij o konferenci najdete na: www.bickonferenca.si.

VČLANICE SE V ALUMNI KLUB

Za več informacij in včlanitev v alumni klub lahko pišete vodji alumni kluba BIC Ljubljana, Višje strokovne šole, Mateji Hriberšek Binter na: mateja.hribersek@bic-lj.si ali pokličete na (01)-28-07-606, 603.

#bicljubljana

  Ostanite v stiku,
  prijavite se na našo listo

  BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

  Pravno obvestilo Piškotki