prijava in vpis na višjo strokovno šolo

Prijava in vpis na višjo strokovno šolo

V programih Gostinstvo in turizem ter Živilstvo in prehrana so vpisi možni v naknadnem vpisnem roku, za izredne študente še vse do konca oktobra 2020.

Drugi prijavni rok je potekal od 24. do 31. avgusta 2020; kandidate, ki ste se prijavili v drugem prijavnem roku, bo Višješolska prijavna služba do 23. septembra 2020 pisno seznanila z izidom izbirnega postopka. Kandidati, izbrani na podlagi prijave za vpis in o tem obveščeni s strani Višješolske prijavne službe, se boste na povabilo višje strokovne šole vpisali do 1. oktobra 2020. 

Naknadni vpis v REDNI študij na prosta vpisna mesta:
kandidatom, ki se zaradi upravičenih razlogov niste mogli prijaviti ali vpisati v prvem ali drugem rednem roku, lahko ravnateljica dovoli naknadni vpis do začetka študijskega leta (na podlagi prošnje).

Naknadni vpis v IZREDNI študij: 
na prosta vpisna mesta za izredni študij se lahko po drugem prijavnem roku vpišete neposredno na višjo strokovno šolo do 30. oktobra 2020, po predhodnem dogovoru in prijavi v referatu za študentske zadeve.  

Informacije o prijavi in vpisu so na voljo tudi v razpisu za vpis v višje strokovno izobraževanje
Diplomanti naših programov lahko študij nadaljujejo na različnih visokošolskih študijih, med drugim tudi v prostorih BIC Ljubljana, kjer visokošolski študij turizma (in druge programe) izvaja Fakulteta za komercialne in poslovne vede (diplomanti Višje strokovne šole se lahko v njihove visokošolske programe vpišejo v 2. letnik študija).

Za dodatna pojasnila o vpisu smo vam z veseljem na voljo na Višji strokovni šoli BIC Ljubljana, v referatu za študentske zadeve, po telefonu 01 28 07 606 ali po e-pošti vss@bic-lj.si.

#bicljubljana

    Ostanite v stiku,
    prijavite se na našo listo

    BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

    Pravno obvestilo Piškotki