Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

V sredo, 30. 1. 2019, bomo izvedli zimski športni dan.

Pripravili smo vam pet aktivnosti. Prijavite se na eno aktivnost in prijave oddajte učiteljem ŠVZ do ponedeljka, 14. 1. 2019.

  1. PLAVANJE V VODNEM MESTU ATLANTIS, Šmartinska cesta 152

Plavanje bo potekalo organizirano po skupinah. Animatorji – učitelji plavanja sprejmejo dijake na recepciji, nato skupaj z njimi opravijo preizkus plavalnih sposobnosti in organizirajo voden animacijski program. Organizirana vadba bo trajala 4 ure. Cena je 12,10 evrov. Plačilo boste poravnali ob prihodu na bazen.

  1. DEJAVNOSTI V GIB CENTRU, Drenikova 32, Šiška

Vadba bo potekala v štirih skupinah, na vsaki postaji boste eno šolsko uro, nato pa boste zamenjali postajo. Na prvi postaji je park trampolin, na drugi spinning vadba, na tretji gimnastični poligon in na četrti postaji borilne igre. Cena je 11 evrov. Plačilo vadbe boste poravnali ob prihodu v vadbeni center.

  1. POHOD IN DRSANJE - TIVOLI, Ljubljana

Cena drsanja je 3,5 evrov, možna je tudi izposoja drsalk, kar stane 4 evre. Plačilo vadbe boste poravnali ob prihodu na drsališče.

  1. SMUČANJE

Smučali oziroma deskali bomo na Krvavcu. Cena je 30 evrov (oziroma manj ob večjem številu prijavljenih). Za ta znesek vam bo šola poslala položnico. V primeru, da se po prijavi ne boste udeležili dejavnosti, ste v vsakem primeru dolžni poravnati strošek prevoza.

  1. ZIMSKI POHOD

Zbrali se bomo pred glavnim vhodom naše šole, kjer bo organiziran pohod v okolici šole. Pohod je brezplačen.

Dokončne informacije glede časa odhoda bodo objavljene po pridobljenem končnem številu udeležencev pri posamezni dejavnosti.

Denarja ne zbirate!

Ko boste oddali skupinsko prijavnico učitelju ŠVZ oziroma po določenem roku oddaje, ne smete več menjati dejavnosti.

Športni dan je obvezen za vse dijake in dijakinje.

 Dijaki, ki se ne bodo prijavili na nobeno dejavnost, bodo razporejeni na pohod. Dijaki, ki so oproščeni ŠVZ oziroma imajo za ta dan zdravniško opravičilo in se zaradi tega ne morejo udeležiti nobene od športnih dejavnosti, bodo imeli organizirano dejavnost v šoli.

Ljubljana, 7. 1. 2019

Aktiv ŠVZ