Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

17V mesecu oktobru so dijaki uspešno sodelovali na tekmovanju ljubljanskih srednješolcev v krosu, gorskem kolesarjenju, badmintonu in uličnih tekih v okviru 23. Ljubljanskega maratona.
17. oktobra so se dijaki udeležili srednješolskega krosa, ki je potekal po ljubljanskem Tivoliju. Najuspešnejša sta bila Simon Jakofčič Smrekar 2. nt, ki je osvojil 4. mesto in Jaka Praprotnik, ki je pritekel v cilj kot 10. najhitrejši dijak. Ostali udeleženci so dosegli uvrstitve v drugi tretjini med 55 udeleženci.
19. oktobra je po gozdnih poteh Tivolija potekalo tekmovanje v gorskem kolesarjenju. Odlično se je na v vzponih in spustih znašel Mihael Štajnar 4. nt, ki je ob koncu spretnostnih voženj osvojil odlično 2. mesto.

24. oktobra so se v dvorani Bit v Ljubljani pomerili najboljši dijaki v badmintonu. Odlično je osvajal točke Žan Hočevar 3. s, ki je na kocu premagal vse izzivalce in osvojil 1. mesto.
V času 23. Ljubljanskega maratona se je v soboto 27. oktobra 30 dijakov udeležilo uličnih tekov. Vsa pozitivna energija, ki je vladala na startu v središču Ljubljane je pregnala oblake in slabo vreme. Med najhitrejšimi je v cilj pritekel Simon Jakofčič Smrekar 2. nt in osvojil 3. mesto. Vsi ostali so uspešno pretekli ciljno črto in prejeli za udeležbo spominske medalje. Čestitke dijakom 3. nt, za številčno udeležbo.
Vsem sodelujočim čestitke, še posebej najuspešnejšim.