Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Športna vzgoja

521V sredo, 15. 5. 2019, je v Mariboru potekalo finale posamičnega prvenstva Slovenije v atletiki za srednje šole.
Na prvenstvo sta se uvrstila dijaka Rok Kramarič (4. Ž) v teku na 400 m in Simon Jakofčič Smrekar (2. NT) v teku na 1000 m. V neprijetnih vremenskih razmerah, ki so ponagajale tekmovalcem, sta osvojila odlična rezultata. Rok je z najboljšim letošnjim rezultatom osvojil mesto tik za stopničkami, Simon pa je osvojil tretje mesto.
Čestitke in še veliko uspešnih nastopov.

SDV petek, 10. 5. 2019, bo potekal spomladanski športni dan. Dijaki in dijakinje se bodo odpravili na pohod po "Poti ob žici", razredne ekipe pa bodo tekmovale v šolski telovadnici v nogometu in odbojki. Podrobnosti so v prilogi.

pdfŠportni dan - maj 2019

44V sredo, 27. 3. 2019, je v dvorani Slovan na Kodeljevem potekalo srednješolsko tekmovanje v namiznem tenisu. Tekmovanja sta se udeležila dijaka iz 4. nt in 4. ž. Rok je svoj nastop zaključil v osmini finala, Anže je uspešno zaključeval nize in se v finalu veselil zmage ter osvojil 1. mesto.
Čestitke.

V petek, 10. 5. 2019, bo potekal spomladanski športni dan. Dijaki in dijakinje se bodo odpravili na pohod po "Poti ob žici", razredne ekipe pa bodo tekmovale v šolski telovadnici v nogometu in odbojki. Podrobnosti so v prilogi.

pdfŠportni dan, maj 2019 - obvestilo