Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Mobilnost dijakov

59Dijaki in profesorica Živilske šole so v okviru mobilnosti in programa Erasmus+ pravkar na Portugalskem. Spremljajte njihovo strokovno izobraževanje tudi na njihovem blogu.

56Dijakinji in profesorica Živilske šole so v okviru mobilnosti in programa Erasmus+ pravkar na Finskem. Spremljajte njihovo strokovno izobraževanje tudi na njihovem blogu.

Desktop6Dijaki BIC Ljubljane, Živilske šole so v okviru mobilnosti in programa Erasmus+ pravkar v Franciji. V prvemu dnevu so se že seznanili z delovnimi mesti in glavnimi znamenitostmi mesta Le Puy-en-Velay. Spremljajte njihovo strokovno izobraževanje tudi na njihovem blogu.

Skupinske slike_GranadaZ veliko hitrostjo se bliža naša vrnitev v Slovenijo. Za zaključek mobilnosti je danes 17. 12. 2016 nekaj dijakov odšlo v Jaen, nekateri pa so si ogledali mesto Granado in njene znamenitosti.
V Jaenu smo si ogledali muzej v katerem je bila razstava o zgodovini pridobivanja oljčnega olja in orodju, ki so ga uporabljali pri tem. Obiskali smo tudi katedralo v kateri so bile postavljene velike jaslice. Sprehodili smo se po mestu, kjer smo srečali veliko več mladih ljudi kot v Martosu.

Preberite več: Mobilnost – Španija, Martos (13. dan)