Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Mobilnost dijakov

 SEZNAM IZVEDENIH MOBILNOSTI IN POROČILA DIJAKOV

IZOBRAŽEVALNI PROGRAM

DRŽAVA MOBILNOSTI

TERMIN

BLOG/POROČILO

Slaščičar MALTA februar 2019 

Malta flag

Živilsko prehranski tehnik ŠPANIJA december 2018

Spain flat 92356 2

Slaščičar FRANCIJA september 2018

France flat 92086 2

Naravovarstveni tehnik FINSKA

maj 2018

Finland 92085 2
Slaščičar ŠPANIJA

marec 2017/18

Spain flat 92356 2

Slaščičar

PORTUGALSKA

februar 2017/2018

255px Flag of Portugal.svg

Živilsko-prehranski tehnik

ŠPANIJA

december 2017/18

Spain flat 92356 2

Živilsko-prehranski tehnik

FINSKA

november 2017/18

Finland 92085 2

Naravovarstveni tehnik in mesar

PORTUGALSKA

april 2016/17

255px Flag of Portugal.svg

Slaščičar

FINSKA

april 2016/17

Finland 92085 2

Slaščičar

FRANCIJA

marec 2016/17

France flat 92086 2

IrelandDijake 1nt in 1sm je danes obiskal študent turizma iz Irske, ki v Sloveniji v sklopu Erasmus+ programa opravlja 3-tedensko prakso pri delodajalcu. Predstavil nam je svojo državo, posebnosti irskega jezika, dijaki pa so se seznanili tudi s kulinaričnimi posebnostmi in zgodovino te otoške države.

34Dijaki in profesorica Živilske šole so v okviru mobilnosti in programa Erasmus+ pravkar na Malti. Spremljajte njihovo strokovno izobraževanje tudi na njihovem blogu.

23.Mobilnost Spanija 1.12 15Dijaki in profesor Živilske šole so v okviru mobilnosti in programa Erasmus+ pravkar v Španiji. Spremljajte njihovo strokovno izobraževanje tudi na njihovem blogu.

V času od 8. 9. do 23. 9. se bodo štiri dijakinje Živilske šole skupaj s profesorico Uršo Vezjak izpopolnjevale na izmenjavi v francoskih slaščičarnah. Njihove vtise lahko spremljate na blogu.

V petek, 3. novembra zjutraj, se je skupina štirih dijakinj in učitelja - spremljevalca z brniškega letališča odpravila na Finsko. Do nedelje popoldan si bodo ogledali znamenitosti Helsinkov, v ponedeljek pa bodo začeli spoznavati finski šolski sistem v poklicnem izobraževalnem centru Winnova. Podrobnosti vam bodo popotnice posredovale v blogu.