Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

EUROWANDERERS projekt
Eurowanderers projekt je sestavljen iz treh delavnic. Prvo, predstavitveno, smo zelo uspešno predstavili konec septembra, ko smo posneli predstavitveni video, ki si ga lahko ogledaš na tej povezavi:
https://www.youtube.com/watch?v=vkKATfXi5wM

V drugi delavnici smo predstavili tradicionalno slovensko hrano, glasbo, nismo pa pozabili na naše junake kot so Martin Krpan, Peter Klepec, ... Gal Kononenko, Ida Trček in Petra Gabrovšek so prevedli legende o naših junakih, Selma Vukalič, Nika Micevski Nunič, Karin Erklavec in Rina Vrabec pa so poskrbele za recepte in predstavitev ostale slovenske tradicionalne hrane. Na spodnji povezavi si lahko ogledaš kako je potekalo snemanje izdelave prekmurske gibanice.

Snemanje je potekalo v slaščičarski delavnici, kjer so nam bile v veliko pomoč Lidija Jenko, ki nam je omogočila pogoje za snemanje, ter Urška Kozlevčar in Nastja Kojič iz 2sm. Hvala vsem!
Še naprej spremljaj šolsko spletno stran in eTwinning novičke...
https://www.youtube.com/watch?v=NWXqwFRgxxY

YOUNG EUROPEAN TALENT CONTEST projekt
Poleg dijakov iz Francije so se nam pri projektu pridružili tudi dijaki iz Poljske, Švedske in Italije tako da smo res zelo mešana družba. Na spodnji povezavi si lahko ogledaš kratek predstavitveni filmček, vsekakor pa ne pozabi na slike.
https://www.youtube.com/watch?v=6SRIze5VLN8
Konec novembra bomo oddali predlog za logo našega projekta, nato pa se bo izglasovalo najboljši logo... Držite pesti za nas in spremljajte eTwinning novičke.

123