Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Downloads1V torek, 5. maja 2015 smo z dijaki Živilske šole obiskali OŠ Primoža Trubarja Velike Lašče. Na promocijsko delavnico smo mentorice Mateja Brglez, Petra Mole in Mojca Smerajec k sodelovanju povabile dijake, ki še nikoli niso sodelovali na taki ali podobni aktivnosti. Na šoli smo se učencem šestega razreda predstavili s tremi različnimi delavnicami.

Na prvi delavnici smo odlično predstavili poklic peka in slaščičarja s pomočjo dijaka Tadeja Indiharja (3.sp) in dijakinje Marte Pančur (3.sm). Zelo dobro sta bili predstavljeni tudi druga in tretja delavnica, kjer smo predstavljali izobraževalni program živilsko prehranskega tehnika z dvema različnima tematikama. Pri teh delavnicah so sodelovali dijaki iz 1.ž razreda Ana Berič, Maja Kržin in Tine Mlakar in iz 2.ž razreda Tjaša Kaplan in Mojca Prezelj.

Učenci in njihovi učitelji so bili nad promocijsko delavnico vidno zadovoljni, saj so pridobili veliko novega koristnega znanja, ki ga bodo lahko uporabili v svojem vsakdanu v šoli in doma.

Hvala dijakom, ki so pomagali odlično izpeljati delavnice!

Zapisala: Petra Mole