Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Skupnost dijakov

5Glede na to, da se po vsej Evropi odvija vrsta dogodkov v počastitev evropskega dneva jezikov, smo tudi na naši šoli med prvim glavnim odmorom pripravili jezikovno-glasbeni dogodek.
Dijak 3. letnika NT programa Aljaž Vidigaj je predstavil rap prispevek, ki ga je ustvaril skupaj z dijakom 4. letnika ŽPT programa Mariom Ponjavićem.
Nastop so popestrile mentorice prof. Maja Štekovič, prof. Sandra Horvatić in prof. Kata Budimir Krišto.
Zahvala gre tudi prof. Martinu Rozmanu, ki je sodeloval s kreativnimi idejami in seveda tudi prof. Robiju Grozniku, ki je poskrbel za tehnično plat izvedbe.
Dijak tretjega letnika NT programa Anže Ogrič je bil uradni snemalec.
Aktiv tujih jezikov
Zapisala: Kata Budimir Krišto

Aktivni račnalnica z 1sV Evropskem tednu športa BEACTIVE (od 23. –  30. 9. 2017) so dijaki poskrbeli za aktivno preživljanje prostega časa z različnimi športnimi dejavnostmi. V petek, 29.9., ob 10.00 so dijaki poskrbeli za 10-  minutni aktivni odmor v učilnici oz. pri pouku.

3Tudi danes nas je razveseljevalo sonce. Po jutranji telovadbi in zajtrku smo se odpravili v Škocjanski zatok, kjer smo izvedeli nekaj o nastanku tega zavarovanega območja in spoznavali živalstvo ter rastlinstvo v njem. Nato smo poslušali zanimivo predavanje društva Morigenos o delfinih, ki živijo v slovenskem morju. Na koncu smo naredili še evalvacijo tabora, po kosilu pa smo se utrujeni, a zadovoljni odpravili domov.