Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Skupnost dijakov

Proslava pred kulturnim praznikomDijaki so se na proslavi ob dnevu državnosti predstavili tako z govornimi kot glasbenimi točkami, ravnateljica šole mag. Tatjana Šček Prebil pa je dijakom, ki so se v letošnjem šolskem letu izkazali s posebnimi dosežki, izročila škurhova priznanja. Utrinke iz proslave si lahko ogledate v galeriji.

Učiteljski zbor želi tako dijakom kot njihovim staršem, vzgojiteljem in skrbnikom prijeten počitniški čas.

BZDV četrtek, 15. 6. 2017, smo se učitelji in predavatelji Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana udeležili že 29. Bitenčevih živilskih dnevov z naslovom Aditivi v živilih - Prednosti in tveganja. Strokovno izobraževanje na temo aditivov je potekalo že na 16. Bitenčevih živilskih dnevih, ker pa je s strani potrošnikov še vedno prisotno vsesplošno odklanjanje živil z dodanimi aditivi, se je Oddelek za živilstvo Biotehniške fakultete odločil za ponovno ovrednotenje uporabe aditivov v živilih.

Preberite več: 29. Bitenčevi živilski dnevi z naslovom Aditivi v živilih -...

90.Parlament mladih_v_Beogradu_RS_2.3._6Petčlanska delegacija (Sandra Perič, Lovro Pavlič, Katja Likar, Tim Kiseljak in Andraž Mikolič) je skupaj z mentorico Alenko Sedlar Špehar odpotovala na šesto prireditev Parlament mladih v Beogradu. Cilj letošnjega zasedanja parlamenta je bil, da dijaki v okviru dneva Save (1. junija) spoznajo vplive podnebnih sprememb na življenje v Savskem bazenu. Zbralo se je več kot štirideset dijakov srednjih šol iz Slovenije, Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine. Na zasedanju so med drugim predstavili svoje prispevke, s katerimi so sodelovali na natečaju.

Preberite več: Parlament mladih v Beogradu (RS) 2.–3. 6. 2017

Nova mapaV torek 6. 6. 2017 sta se dijakinji Špela Mandelj in Tea Leščanec iz razreda 2. sm udeležili podelitve priznanj natečaja na Osnovni šoli Miška Kranjca v Ljubljani. Obe sta prejeli priznanji, Špela za likovni, Tea pa fotografski prispevek. Prireditev je spremljal prijeten kulturni program.
Mentorica: Darja Morelj

zadnji danPo jutranji telovadbi in zajtrku smo se odpravili okoli jezera. Opravili smo nekaj vodnih meritev. Po 4ih urah in 20ih kilometrih smo prišli na zasluženo kosilo. Po kosilu smo se odpravili na avtobus in polni spoznanj odšli domov.

Zapisala: Ema Perčič