Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Spoštovani!

Pri delu s starši prepoznavamo stiske, povezane z vprašanji, kako ravnati z otroki, da bodo zrasli v samostojne in zadovoljne odrasle. Za vzgojne situacije ni receptov, s skupno izmenjavo izkušenj pa lahko ohranimo širino in ostanemo ustvarjalni pri izbiri naših poti. Zato vas vabimo na tematsko srečanje v torek, 14. 3. 2017, na lokaciji Cesta v Mestni log 47 (Gimnazija in veterinarska šola), na katerih bomo:

 preko načel dobrega komuniciranja spoznali nova ravnanja za boljše medsebojne odnose z najstnikom in v družini;
 se naučili koristnih tehnik, ki bodo v pomoč pri komuniciranju z najstniki, in kako se odzvati na konfliktne situacije ...

Skozi srečanje vas bova vodila svetovalna delavca Tanja Kek in Uroš Verbovšek. Upoštevala bova vaše želje in skrbi, zato so predlogi dobrodošli. Skupaj bomo poskušali poiskati najboljše rešitve ali vsaj ugotoviti, da v teh težavah nismo sami.
Začeli bomo ob 16.30 in zaključili ob 18.00 v učilnici E15 (prvo nadstropje). Parkirate lahko na športnem igrišču za šolo.

Vljudno vabljeni.
Tanja Kek, Uroš Verbovšek

Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje prijav, navigacije, statistike in ostale funkcije. Z brskanjem po strani se strinjate da zabeležimo piškotke v vašem računalniku.

Informacije o piškotkih

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani. Odločitev lahko prekličete.