Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 

IMG 3019 2Na BIC Ljubljana je 14. 5. 2019 potekalo 5. tekmovanje v znanju in spretnostih dijakov in študentov Konzorcija biotehniških šol Slovenije. 96 dijakov in študentov iz 10 šol se je preizkusilo na letošnjo temo »Kulinarična dediščina – Uživam tradicijo« v različnih kategorijah s področij živilstva, kulinarike, vizualne umetnosti in kulinarične dediščine. Dijake in študente je nagovoril tudi Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, prof. dr. Janez Bogataj pa je kot gostujoči predavatelj v okviru tekmovanja izpostavil tudi vprašanje uporabe prehranske kulturne dediščine v sodobnih gastronomijah in kulinarikah. BIC Ljubljana je slavil v kategorijah Kulinarika - priprava hrane in Projektne naloge. Vse dijakom, študentom in mentorjem čestitamo! V sporočilu za javnost preberite, kdo so bili zmagovalci kategorij, v galeriji pa si ogjetje foto utrinke. 

 Uživam tradicijo  Interreg