Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 
Program Mentor Naslov diplomskega dela Potrjeno 
gostinstvo in turizem mag. Gordana Vulić PONUDBA VISKIJEV V GOSTINSKIH LOKALIH V CENTRU LJUBLJANE 16. 3. 2017
gostinstvo in turizem mag. Vesna Loborec AIRBNB IN COUCHSURFING – NOVI OBLIKI POSLOVANJA V TURISTIČNI PONUDBI NAMESTITEV 16. 3. 2017
živilstvo in prehrana Marija Kostadinov SLOVENSKI SIRI PO POKRAJINAH IN NJIHOVO POZNAVANJE 16. 3. 2017
Živilstvo in prehrana Marija Kostadinov SENZORIČNA IN KEMIJSKA ANALIZA DOMA IZDELANEGA KEFIRJA IN KUMISA 13. 2. 2017
Gostinstvo in turizem mag. Rudi Rumbak ZELIŠČNE SAVNE IN BARVNA TERAPIJA 13. 2. 2017
Živilstvo in prehrana Marija Kostadinov ČILI – BLAGODEJNA PEKOČA ZAČIMBA 13. 2. 2017
Živilstvo in prehrana Mojca Smerajec POMEN ŽIT V PREHRANI 13. 2. 2017
Gostinstvo in turizem mag. Dejan Cvitkovič SPLETNO TRŽENJE ZDRAVILIŠKEGA TURIZMA V SLOVENIJI 13. 2. 2017
Živilstvo in prehrana Katarina Smole MIKROBIOLOŠKO DOLOČANJE HIGIENSKEGA STANJA V PREHRANSKIH OBRATIH BIC LJUBLJANA 13. 2. 2017
Živilstvo in prehrana Mojca Smerajec RAZVOJ PIRINIH PIŠKOTOV 13. 2. 2017
Živilstvo in prehrana Boris Kovač NAPAKE NA KRUHU ZARADI NEUSTREZNEGA TEHNOLOŠKEGA POSTOPKA IZDELAVE 12. 1. 2017
Živilstvo in prehrana Mojca Smerajec SENZORIČNA VREDNOST PEKOVSKEGA IN SLAŠČIČARSKEGA PECIVA Z DODATKOM MEDU 12. 1. 2017
Gostinstvo in turizem Lea Kužnik KULTURA PITJA ČAJA NA JAPONSKEM 12. 1. 2017
Živilstvo in prehrana Irena Štrumbelj Drusany PRIMERJALNA ANALIZA BRKINSKEGA SLIVOVCA 2. 12. 2016
Gostinstvo in turizem Janja Blatnik ŠPORTNI TURIZEM V GORAH – PREDSTAVITEV LASTNE IDEJE 2. 12. 2016
Gostinstvo in turizem Tina Hiti ORGANIZACIJA POTOVANJA V RIM 2. 12. 2016
Živilstvo in prehrana Marija Kostadinov SUHOMESNATI IZDELKI ZNAČILNI ZA TOLMINSKO KOBARIŠKO OBMOČJE 2. 12. 2016
Živilstvo in prehrana Marija Kostadinov VPLIV RAZLIČNIH VRST EMBALAŽE NA SENZORIČNE LASTNOSTI POMARANČNEGA SOKA 2. 12. 2016
živilstvo in prehrana Milena Suwa Stanojević Analiza, ovrednotenje in predlogi za prilagoditev prehrane športnikov 2. 11. 2016
gostinstvo in turizem mag. Gordana Vulić Uvajanje gastrokulture v osnovni šoli Gabrovka - Dole 2. 11. 2016
živilstvo in prehrana Marija Kostadinov Določanje hranilne in energijske vrednosti različnih vrst prepečencev na slovenskem trgu 2. 11. 2016
gostinstvo in turizem dr. Kužnik Lea Butični gorski turizem - priložnost za ohranitev naravne in kulturne dediščine Baške Grape 2. 11. 2016
živilstvo in prehrana Smerajec Mojca Pregled ponudbe in senzorična vrednost pšeničnega polnozrnatega kruha različnih proizvajalcev na slovenkem trgu 2. 11. 2016
živilstvo in prehrana mag. Štrumbelj Drusany Irena Vsebnost kofeina v različnih vrstah kave 2. 11. 2016
živilstvo in prehrana Smole Katarina Določanje roka trajnosti pekovskih in slaščičarskih izdelkov BIC Ljubljana 2. 11. 2016
gostinstvo in turizem mag. Vulić Gordana Načrtovanje učnih vsebin in priprava gradiv za izvedbo otroških kuharskih delavnic "Mami, oči, v soboto kuham jaz" v študijskem letu 2015/2016 2. 11. 2016
živilstvo in prehrana Milena Suwa Stanojević Tradicionalna gorenjska hrana 04.10.2016
živilstvo in prehrana Milena Suwa Stanojević Značilne jedi na Polhograjskem 04.10.2016
gostinstvo in turizem Tjaša Vidrih Vključevanje vina v pripravo sladic 04.10.2016
živilstvo in prehrana Katarina Smole Količina zavržene hrane v gostinskem obratu 04.10.2016
gostinstvo in turizem Janja Blatnik Predstavitev poslovne ideje: wellness hotel s celostno ponudbo alternativnih oblik zdravljenja 04.10.2016
živilstvo in prehrana Katarina Smole Presna prehrana in fermentiran sir iz indijskih oreščkov 04.10.2016
gostinstvo in turizem Lea Kužnik Možnosti za razvoj novih turističnih programov na Ljubljanskem barju 01.09.2016
gostinstvo in turizem Rudolf Rumbak Ocena možnosti odprtja centra za vadbo joge v osrčju narave 01.09.2016
gostinstvo in turizem Tjaša Vidrih Organiziranje kulinaričnega dogodka - jesenski večer 01.09.2016
gostinstvo in turizem Tjaša Vidrih Čokolada od semena do končnega izdelka 01.09.2016
gostinstvo in turizem Lea Kužnik Dediščina čarovništva v turistični ponudbi Slovenije 01.09.2016
živilstvo in prehrana Marina Vodopivec Prehranjevalne navade med mladimi v času povečanega psihofizičnega napora 01.09.2016
živilstvo in prehrana Boris Kovač Vpliv različnega načina meljave ajde na lastnosti ajdovega mešanega kruha 01.09.2016
gostinstvo in turizem Gordana Vulić Navade in dejavniki pri izbiri prehranskih obratov 04.07.2016
živilstvo in prehrana Milena Suwa Stanojević Značilnosti ponudbe izrednih obrokov v gostinskih obratih 04.07.2016
gostinstvo in turizem Lea Kužnik Čajnice v turistični ponudbi Ljubljane v preteklosti in sodobnosti 04.07.2016
gostinstvo in turizem Janja Blatnik Plasiranje turističnega proizvoda - Krpanova dežela 04.07.2016
živilstvo in prehrana Katarina Smole Določanje parametrov kakovosti moki in kruhu 04.07.2016
gostinstvo in turizem Gordana Vulić Uporaba programa "Foodpairing" kot pripomočka pri ustvarjanju novih kombinacij jedi 04.07.2016
živilstvo in prehrana Milena Suwa Stanojević Vpliv prehranjevanja na kožo, lase in nohte 04.07.2016
gostinstvo in turizem Tina Hiti Organizacija 3-dnevnega potovanja po skritih kotičkih Gorenjske 04.07.2016
živilstvo in prehrana Marija Kostadinov Primerjava tehnoloških postopkov in dela v industrijski in obrtni pekarni 04.07.2016
gostinstvo in turizem Barbara Gunčar Dejavniki, ki vplivajo na izbiro turistične destinacije 04.07.2016
živilstvo in prehrana Milena Suwa Stanojević Uvajanje programa BE-FIT v zdravilišču X, hotel Y 24.06.2016
živilstvo in prehrana Marina Vodopivec Odnos mater do industrijsko pripravljene otroške hrane 24.06.2016
živilstvo in prehrana Katarina Smole Mikrobiološka in kemijska kakovost pitne vode na območju vodovodnega sistema Domžale 24.06.2016
živilstvo in prehrana Irena Štrumbelj Drusany Izdelava in analiza pasjih priboljškov 24.06.2016
živilstvo in prehrana Irena Štrumbelj Drusany Past uživanja energijskih pijač 24.06.2016
gostinstvo in turizem Lea Kužnik Po poteh kulturne dediščine z učenci prvega razreda osnovne šole v občini Dobrova-Polhov Gradec 24.06.2016
živilstvo in prehrana Mojca Smerajec Izdelava in ponudba brezglutenskih piškotov 24.06.2016
gostinstvo in turizem Lea Kužnik Kultura pitja čaja v Ljubljani 24.06.2016
živilstvo in prehrana Katarina Smole Določanje hranilne in energijske vrednosti izdelkov slaščičarne BIC Ljubljana 31.05.2016
živilstvo in prehrana Katarina Smole Načrt prostora in HACCP program za slaščičarsko obrt 31.05.2016
živilstvo in prehrana Marina Vodopivec Vpliv LCHF (low carb high fat) prehrane na človeka 31.05.2016
živilstvo in prehrana Milena Suwa Stanojević S hrano proti kandidi 31.05.2016
živilstvo in prehrana Marija Kostadinov Koline po različnih pokrajinah Slovenije 31.05.2016
živilstvo in prehrana Marija Kostadinov Karamelizirano žajbljevo mleko 31.05.2016
gostinstvo in turizem  Jerneja Kamnikar  Postopek načrtovanja izvedbe poslovnega dogodka za podjetje  31.05.2016
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Sladila, sladkorni nadomestki in umetna sladila v prehrani  31.05.2016
gostinstvo in turizem  Vesna Loborec  Alternativni vodnik po Ljubljani  31.05.2016
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Šege in navade v načinu življenja Madžarov  31.05.2016
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Kaše v dietni prehrani  31.05.2016
živilstvo in prehrana  Katarina Smole  Mikrobiološka analiza izdelkov iz mletega mesa  25.04.2016
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Vpliv zdrave prehrane na zadovoljstvo in kvaliteto življenja  25.04.2016
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Vključevanje novih turističnih programov na osnovi kulturne dediščine v turistično ponudbo Kranja  25.04.2016
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Pivovarska dediščina in sodobnost v turistični ponudbi Slovenije  25.04.2016
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Zasnova nove turistične poti v občini Škofljica  25.04.2016
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Načrtovanje, izdelava in ponudba emonske pogače na BIC Ljubljana  25.04.2016
gostinstvo in turizem  Marina Vodopivec  Komunikacija v gostinski dejavnosti  04.04.2016
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Dietna prehrana pri težavah z jetri in žolčem  4. 4. 2016 
gostinstvo in turizem  Gordana Vulić  Harmonija ekološko pridelane hrane z vini iz kleti Rodica  04.04.2016
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Ekoturizem v Ljubljanski regiji  04.04.2016
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Animacijski programi v hotelu Jaz Aquamarine Resort v Egiptu  04.04.2016
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Spreminjanje kemijskih in senzoričnih lastnosti ekološkega surovega masla med skladiščenjem  04.04.2016
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Sestava in kakovost malice za zaposlene  04.04.2016
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Karakteristike in zastopanost tujih vrst piv na slovenskem trgu  04.04.2016
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Kraški pršut - zaščiten z geografsko označbo v EU  04.04.2016
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Spremljanje fizikalnih in kemijskih parametrov med in po fermentaciji temnega piva Kult316  04.04.2016
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Tehnologija izdelave palčk in prest z dodatkom začimb in zelišč  04.04.2016
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Trženjski načrt za nov turistični proizvod Dance Fusion Ljubljana  04.04.2016
gostinstvo in turizem  Gordana Vulić   Vključevanje superživil v gostinsko ponudbo Kult316   04.04.2016
 gostinstvo in turizem  Gordana Vulić  Ponudba sladic brez laktoze, glutena, jajc in aditivov v centru kulinarike in turizma Kult 316  08.03.2016
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Kritična analiza slovenskega turizma  08.03.2016
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Begunska problematika in turizem v Sloveniji  08.03.2016
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Inovativni načini uvajanja zdravega življenjskega sloga pri otrocih  08.03.2016
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Prehrana otrok z alergijo  08.03.2016
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Pridelava medenih pijač - vina  08.03.2016
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Aditivi v mesni industriji  08.03.2016
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Zdrav krožnik - priporočilo za zdravo prehranjevanje otrok  08.03.2016
gostinstvo in turizem  Rudi Rumbak  Tajske masaže v slovenskem okolju in njihov vpliv na počutje  08.03.2016
gostinstvo in turizem  Gordana Vulić  Sodobna priprava klasičnih koktejlov z vključevanjem novih tehnik in pripomočkov  08.03.2016
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Uporaba konoplje v turizmu na Slovenskem in v svetu  01.02.2016
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Uporaba koprive v prehrani  01.02.2016
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Hrana kot pomemben dejavnik za zmanjševanje stresa  01.02.2016
gostinstvo in turizem  Vesna Loborec  Analiza in pomen vključevanja športa v turistično ponudbo Slovenije  18.12.2015
gostinstvo in turizem  Dejan Cvitkovič  Promocija posavskega štehvanja s pomočjo orodij elektronskega trženja  18.12.2015
gostinstvo in turizem  Gordana Vulić  Pogled študentov gostinstva in turizma na gastronomijo v Sloveniji in možnosti razvoja  18.12.2015
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Plasiranje novega turističnega proizvoda "Hotel Bootcha" 18.12.2015
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Družinski vikend animacijski programi v Sloveniji  18.12.2015
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Razvojni trženjski načrt za turistično kmetijo "Pr Koroš'c"  18.12.2015
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Plasiranje novega turističnega proizvoda: Graffiti park art & fun  18.12.2015
gostinstvo in turizem  Gordana Vulić  Problem zavržene hrane v gostinskih obratih  18.12.2015
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Butique Slovenia  18.12.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Ribogojnice v Sloveniji  18.12.2015
živilstvo in prehrana  Irena Štrumbelj Drusany  Prehranska dopolnila in prepovedane substance v hrani in pijači  18.12.2015
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Vpliv prehrane na zdravje zob in ustne votline  13.11.2015
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Vpliv nizko ogljiko-hidratne diete pri hujšanju  13.11.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  GI maslo  13.11.2015
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  "Hitra hrana" - sestavni del današnjega življenjskega sloga  13.11.2015
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Vpliv staršev na prehrano otrok  13.11.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Vpliv različnih pogojev skladiščenja na obstojnost domačega jabolčnega soka  13.11.2015
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Dietna prehrana pri bolezni srca in ožilja  13.11.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Primerjava kakovosti domačega in industrijskega breskovega kompota  13.11.2015
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec   Senzorična vrednost ajdovih in pirinih slaščičarskih in pekovskih izdelkov  13.11.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Izdelava in prodaja domačega jabolčnega kisa  13.11.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Primerjava kemijskih in senzoričnih analiz svežega, pasteriziranega in steriliziranega kozjega mleka  13.11.2015
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Plasiranje novega turističnega proizvoda - zabaviščni park v Sloveniji  13.11.2015
gostinstvo in turizem  Marjeta Cevc  Planiranje degustacijskega menija  24.09.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Ponudba izdelkov brez laktoze na slovenskem trgu  24.09.2015
živilstvo in prehrana Marija Kostadinov  Mikrobiološke in senzorične spremembe hitro zamrznjenih živil po izteku roka trajanja  24.09.2015
gostinstvo in turizem  Marina Vodopivec  Komuniciranje z gostom in dejavniki dobrega počutja v gostinskem lokalu  24.09.2015
živilstvo in prehrana Katarina Smole  Lastnosti mlečnih izdelkov pred in po roku uporabe, II. del  24.09.2015
gostinstvo in turizem  Marjeta Cevc  Vključevanje slovenskih jedi in lokalnih pridelkov v ponudbo brežiškega gradu  24.09.2015
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Slovenija - nova destinacija temačnega turizma  24.09.2015
živilstvo in prehrana  Katarina Smole  Mikrobiološka in senzorična stabilnost sladoleda  31.08.2015
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Koledarske šege in navade v Radomljah v preteklosti in sodobnosti  31.08.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Primerjava kakovosti in izdelava jogurtov iz različnih vrst mleka  31.08.2015
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Fermentirani napitki  31.08.2015
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Turistična kmetija Alpski oddih  31.08.2015
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Turistična ponudba Ljubljanskega barja in možnosti za razvoj novih turističnih programov  31.08.2015
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Prehrajevalne navade 3-4 letnih otrok v vrtcu  31.08.2015
živilstvo in prehrana  Gordana Vulić  Načrtovanje dietne prehrane za študente s kronično ledvično boleznijo na BIC Ljubljana  31.08.2015
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Problematika turizma v Kranjski Gori  31.08.2015
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Kongresni turizem v Sloveniji  31.08.2015
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Prehranjevalne navade zaposlenih na različnih delovnih mestih v gospodarstvu  31.08.2015
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Možnosti za razvoj kulinaričnega turizma v občini Šmarješke Toplice  31.08.2015
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Inovativni vodeni program "od Kanade do Mehike" preko zahodne obale ZDA  31.08.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov   Aditivi v paštetah različnih proizvajalcev   31.08.2015
gostinstvo in turizem  Vesna Loborec  Predstavitev vključevanja plavalne šole Grancigula v turistično ponudbo Bola na Braču in njeno trženje  12.06.2015
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Wellness turizem v Sloveniji  12.06.2015
živilstvo in prehrana  Katarina Smole  Mikrobiološka analiza mlečnih formul za dojenčke  12.06.2015
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Slovenija kot kongresna destinacija  12.06.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Vzpostavitev HACCP sistema v predelovalnem obratu Mesarstvo Čibašek  12.06.2015
živilstvo in prehrana  Janez Žust  Kontrola telesne mase, vpliv prehrane in treninga na RMR  12.06.2015
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Superživila v očeh potrošnikov  12.06.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Mikrobiološka slika jajc iz baterijske, hlevske in proste reje  05.05.2015
živilstvo in prehrana  Katarina Smole  Lastnosti mlečnih izdelkov pred in po roku uporabe  05.05.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Izdelava čvrstega jogurta na kmetiji Rupa  05.05.2015
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Ayurveda kot vedska znanost in tržna niša v turizmu  05.05.2015
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Kulinarične mojstrovine na območju Ilirske Bistrice in okolice v preteklosti in sodobnosti  05.05.2015
gostinstvo in turizem  Barbara Gunčar  Ponudba jedi pri alergijah v prehranskih obratih  05.05.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Vpliv različnih temperatur in vlage med zorenjem na kakovost domačih suhih klobas  05.05.2015
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Psihološki dejavniki prehranjevanja ob različnih priložnostih  05.05.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Ponudba trdih sirov v Sloveniji  05.05.2015
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Spremljanje in analiza bioloških odpadkov v kuhinji dijaškega doma  24.03.2015
gostinstvo in turizem  Milena Suwa Stanojević  Zajtrki v gastronomsko-turistični ponudbi  24.03.2015
živilstvo in prehrana  Stanislava Krapež  Slovarček kulinaričnih izrazov  24.03.2015
živilstvo in prehrana  Boris Kovač  Validacija trajnosti slaščičarskih izdelkov  24.03.2015
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Vloga in pomen kruha v načinu življenja na Slovenskem  24.03.2015
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Senzorična vrednost sladic iz pečene kaše  24.03.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Vpliv žajbljevega ekstrakta na tehnološke in senzorične lastnosti piva Špica  24.03.2015
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Kultura in način življenja hipijev  04.03.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Določanje količine mangana v dopolnilih za krmo s plamensko atomsko absorpcijsko sprektrometrijo  04.03.2015
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Kulinarične mojstrovine ribniške doline  04.03.2015
živilstvo in prehrana  Špela Sušnik Šabec  Implementacija Uredbe (EU) 1169/2011 o zagotavljanju informacij o živilih potrošnikom v prakso  04.03.2015
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Vinske poti v turistični ponudbi Ptuja  04.03.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Vpliv različnih načinov pakiranja na senzorične lastnosti perutninskih hrenovk  04.03.2015
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Vloga in pomen glasbe v turizmu  26.01.2015
gostinstvo in turizem  Marjeta Cevc  Treningi strežnega osebja v JGZ Brdo  26.01.2015
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Vpliv izdelave na senzorične in kemijske lastnosti surovega masla  26.01.2015
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Prehrana alpinista na odpravi  18.12.2014
gostinstvo in turizem  Gordana Vulić  Harmonija penin Radgonskih Goric z izbranimi siri  18.12.2014
gostinstvo in turizem  Marina Vodopivec  Promocija zdravja  18.12.2014
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Izletniška kmetija "Pri Bitencu"  18.12.2014
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Glamping "Pri varhu"  18.12.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Primerjava tehnološkega postopka in kemijskih analiz industrijsko in domače izdelanega mlečnega sladoleda  18.12.2014
živilstvo in prehrana  Katarina Smole  Senzorična zaznava osnovnih okusov pri starejših ljudeh  18.12.2014
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Vpliv organizacije dela v kuhinji na količino odpadne hrane v VVZ  18.12.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Trnič - posebnež z Velike Planine  17.11.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Bohinjski posebnež - Mohant  17.11.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Hranilna in energijska vrednost različnih vrst mlečnih nadomestkov ter njihova ponudba na slovenskem tržišču  17.11.2014
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Razvoj gostinske ponudbe izletniške domačije Hočevar  17.11.2014
gostinstvo in turizem  Jerneja Kamnikar  Postavitev standardov za izvedbo samopostrežnega zajtrka v hotelu Brdo - JGZ protokolarne storitve Republike Slovenije  17.11.2014
gostinstvo in turizem  Vesna Loborec  Predstavitev recepcijskega poslovanja z uporabo rezervacijskega sistema Opera v hotelu Four points by Sheraton Ljubljana Mons  17.11.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Kemijska in senzorična analiza sirotke treh različnih proizvajalcev  17.11.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Vpliv različnih načinov hmeljenja na senzorične lastnosti piva, izdelanega na napravi Speidel's Braumeister  17.10.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Možnosti razvoja ekovasi za dušo v Sloveniji  17.10.2014
gostinstvo in turizem  Marjeta Cevc  Organizacija in izvedba protokolarnega obroka  17.10.2014
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Problematika ostankov hrane v domu starejših občanov Trebnje  17.10.2014
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Oblikovanje celostne grafične podobe čajnice Primula  17.10.2014
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Trajne vrste peciva, značilne za pokrajine Slovenije  17.10.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Predelava kozjega mleka v sirarni Gorišek  30.09.2014
gostinstvo in turizem  Dejan Cvitkovič  Proces načrtovanja vsebine študentske spletne strani Višje šole Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana  30.09.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Na vrhu Nebotičnika nekoč in danes  30.09.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Mlekomati v Sloveniji  30.09.2014
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Postopek izbire kadrov za trgovino z živili  30.09.2014
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Napitki iz žit, soje in oreščkov na slovenskem trgu  30.09.2014
živilska prehrana  Marija Kostadinov  Kemijska in senzorična analiza vina z domačije Jež v Vipavski dolini  03.09.2014
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Pomen zdrave in uravnotežene prehrane za rekreativnega športnika  03.09.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Doma pridelano vino Haložan  03.09.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Vpliv različnih vrst skorje na tehnološke in senzorične lastnosti trdih sirov  03.09.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Prednosti in slabosti domače izdelave pečenic  03.09.2014
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Razlike v prehranjevanju otrok, ki živijo na podeželju in otrok, ki živijo v mestu  03.09.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Muzej parketarstva - teoretični model in zasnova  03.09.2014
gostinstvo in turizem Lea Kužnik  Couchsurfing  03.09.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Kulinarične mojstrovine na širšem območju Kranja v preteklosti in sodobnosti  03.09.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Zeliščarstvo v sodobnem načinu življenja  03.09.2014
živilstvo in prehrana  Gordana Vulić  Prehranske navade 3-4 leta starih otrok v Viških vrtcih  04.07.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Probiotični izdelki na slovenskem trgu  04.07.2014
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Analiza trženja lokalno pridelane zelenjave in sadja v ljubljanski regiji  04.07.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Predelava mleka na kmetiji Premrl  04.07.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Nakupovalne navade potrošnikov pri nakupu jogurtov različnih proizvajalcev  04.07.2014
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Zmanjševanje in preprečevanje prekomerne telesne teže in debelosti  04.07.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Kultura in način življenja Tunizijcev  04.07.2014
gostinstvo in turizem  Marina Vodopivec  Motnje hranjenja s poudarkom na ortoreksiji 4.7.2014   
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Izletniška destinacija Prekmurje  04.07.2014
gostinstvo in turizem  Vesna Loborec  Športne aktivnosti v turistični ponudbi hotela  04.07.2014
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Analiza zadovoljstva potrošnikov mesa in mesnih izdelkov mesnice Mesni butik Mesko  04.07.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Naravna in kulturna dediščina v turistični ponudbi Šrilanke  13.06.2014
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Primerjava kakovosti vina Metliške črnine pred in po zaščiti PTP  13.06.2014
živilstvo in prehrana  Špela Sušnik Šabec  Voda iz vodomatov  13.06.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Gozdna naravoslovna učna pot Mali vrh  13.06.2014
živilstvo in prehrana  Gordana Vulić  Aditivi v sladoledih  13.06.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Šege in navade v vasi Tearce v Makedoniji  13.06.2014
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Senzorična vrednost pirinih slaščic  13.06.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Kulinarične mojstrovine Dolenjske  13.06.2014
gostinstvo in turizem  Jani Ivan Toroš  Načrtovanje apartmajskega naselja po vzoru nekdanjih koliščarskih naselij na Ljubljanskem barju  15.05.2014
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Pomen in uporaba česna v kulinariki in gastronomiji  15.05.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Prehranska samooskrba z mlekom in mlečnimi izdelki na kmetiji Janžovnik  15.05.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Dodatna ponudba v dostavi hrane na dom v podjetju Halo Pinki  15.05.2014
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Mladi in motivacija za zdrav način življenja  15.05.2014
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Ekološko turistična kmetija Gašper  15.05.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Šege in navade ob praznovanjih v Uzbekistanu  15.05.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Aktivni turistični program po Gorenjski - teoretični model in zasnova  15.05.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Zastopanost in prepoznavnost konopljinega olja na slovenskem trgu  15.05.2014
gostinstvo in turizem  Marina Vodopivec  Do idealne podobe s pomočjo diete  25.04.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Gostje iz Ruske federacije v Sloveniji  25.04.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Jejmo kot Rimljani: Prehrana v rimskem imperiju  25.04.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Primerjava med ekološko in konvencionalno pridelanim mesom  25.04.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Polžereja v Sloveniji in projektna dokumentacija za postavitev polžje farme  25.04.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Razširjenost in uporaba industrijske konoplje na slovenskem in svetovnem trgu  25.04.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Kolesarske poti v turistični ponudbi Krasa  14.03.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Šege in navade ob praznovanju Silvestrovega in Novega leta  14.03.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Športni kamp ob Cerkniškem jezeru  14.03.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Kulinarika v turistični ponudbi Ohrida  14.03.2014
gostinstvo in turizem  Barbara Gunčar  Turistična dejavnost na kmetiji Odamovc  14.03.2014
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Vpliv zdrave prehrane na bolnike z multiplo sklerozo ( MS)  14.03.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Izdelava specialnih vrst kruhov na BIC-u  14.03.2014
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Načrtovanje izdelave bio kruha in bio piškotov na BIC Ljubljana  14.03.2014
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Tehnološki in prehranski pomen soli  14.03.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Primerjava kakovosti hrenovk različnih proizvajalcev  14.03.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Uporaba začimb v kulinariki in zdravstvu  14.03.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Humanitarno društvo hrana za življenje  14.03.2014
živilstvo in prehrana  Vesna Loborec  Otvoritev restavracije z zdravo prehrano kot poslovna priložnost v Logatcu  14.03.2014
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Normiranje dela v slaščičarski proizvodnji pekarne Špar  14.03.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Primerjava kakovosti različnih vrst mleka  14.03.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Fizikalno kemijske analize različnih vrst medu  14.03.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Miti in resnice o hranilnih snoveh  14.03.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Bolgarski tradicionalni mlečni izdelki  14.03.2014
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Pomen vitaminov v prehrani  14.03.2014
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Pustne šege in navade v Halozah in na Ptujskem polju  09.12.2013
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Kulinarika v Kostelu nekoč in danes  09.12.2013
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Kislo zelje v prehrani in kulinariki  22.11.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Priljubljenost bonbonov med otroci  22.11.2013
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Prehransko dopolnilo Maca  22.11.2013
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Kakovost naravnega jabolčnega soka kmetije Matic  22.11.2013
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Pomen reke Ljubljanice v turistični ponudbi Ljubljane  22.11.2013
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Animacijski programi v Šmarjeških toplicah  22.11.2013
gostinstvo in turizem  Marjeta Cevc  Vključevanje pravih čajev v kulinariko  22.11.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Prehranska samooskrba na kmetiji  11.11.2013
gostinstvo in turizem  Gordana Vulić  Načrtovanje brezglutenske prehrane v šolski kuhinji BIC Ljubljana  11.11.2013
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Kozolci v turistični ponudbi Šentruperta  11.11.2013
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Ponudba in povpraševanje po bio pekovskih izdelkih  11.11.2013
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Izdelava piškotne potice  11.11.2013
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Brucovanje kot šega prehoda študentov  11.11.2013
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Nova poslovna ideja Hostel 30.09.2013
H2O 
gostinstvo in turizem  Vesna Loborec  Sarajevo - turistična destinacija  30.09.2013
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Vpliv ponudbe vina cviček na povpraševanje po sortnih vinih  30.09.2013
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Načini preprečevanja motenj hranjenja  30.09.2013
živilstvo in prehrana  Irena Štrumbelj Drusany  Količina soli v prehrani otrok  30.9.2013  
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Torte v dietni prehrani  30.09.2013
živilstvo in prehrana  Katarina Smole  Ajurvedska  prehrana v našem okolju  02.09.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Zastopanost in primerjava prehranskih dopolnil beljakovinskega izvora na slovenskem tržišču  02.09.2013
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Oskrba OŠ s sadjem in zelenjavo lokalne predelave  02.09.2013
gostinstvo in turizem  Stanislava Krapež  Jedilni listi - prevod nekaterih prevodov v angleški jezik  02.09.2013
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Kulturna prireditev na Dolenjskem - Teoretični model in zasnova  02.09.2013
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Sendviči v prehrani  04.07.2013
gostinstvo in turizem  Marina Vodopivec  Dejavniki, ki vplivajo na izbor gostinskega lokala  04.07.2013
gostinstvo in turizem  Gordana Vulić  Oranžna vina  04.07.2013
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Ponudba ekoloških živil na slovenskem trgu in zaupanje potrošnikov v njihovo označevanje  28.06.2013
živilstvo in prehrana  Irena Štrumbelj Drusany  Plastizacija škroba  28.06.2013
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Tematski gastronomski večeri kot del ponudbe centra odličnosti  28.06.2013
gostinstvo in turizem  Vesna Loborec  Pomen socialnih omrežij za trženje turističnih destinacij  28.06.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Fermentacija zelišč  28.06.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Ponudba izdelkov brez laktoze na slovenskem trgu  05.06.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Analiza jedilnikov v VVZ Ilke Devetak Bignami Tolmin glede na izvor živil  05.06.2013
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Bio terme Iški vintgar*****  05.06.2013
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Raznolikost uporabe zelišč v šolski kulinariki  29.05.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Izdelava deklaracij slaščičarskih izdelkov na BIC_u Ljubljana    29.05.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Zastopanost bio čokolad na slovenskem trgu   29.05.2013
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Prehranska analiza prehranjevalnih navad mladostnikov  29.05.2013
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Vpliv vzhajalnih sredstev na kakovost pice  29.05.2013
živilstvo in prehrana   Mojca Smerajec  Brezglutensko pecivo  29.05.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov Vpliv različnih temperatur skladiščenja na kemijske in senzorične lastnosti tekočega jogurta  29.05.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Primerjava kakovosti suhe goveje salame izdelane na tradicionalen način in industrijsko izdelane salame  29.05.2013
živilstvo in prehrana  Katarina Smole  Kako do osmice ?  06.05.2013
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Pšenična trava in druga superhrana v sodobnem načinu življenja  06.05.2013
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Zastopanost tradicionalnih jedi v Zgornjem Posočju  06.05.2013
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Vključevanje tradicionalnih zasavskih jedi v organizirano prehrano starostnika  06.05.2013
živilstvo in prehrana  Katarina Smole  Vpliv procesa hladne separacije na skladiščenje surovega mleka pred UHT polnjenjem  06.05.2013
živilstvo in prehrana  Katarina Smole  Način prehranjevanja s priporočili po Montignacu  06.05.2013
živilstvo in prehrana  Karmen Godič Torkar  Izboljšave postopka gojenja in zamrzovanja sesalskih celic ter njegove tehnične in ekonomske prednosti  06.05.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Senzorična analiza instant kakava različnih proizvajalcev  06.05.2013
živilstvo in prehrana  Boris Kovač  Vpliv dodatka fižolove moke na lastnosti kruha  06.05.2013
živilstvo in prehrana  Katarina Smole  Določanje celokupne vsebnosti karotenoidov v jajčnih rumanjakih in njihov vpliv na barvo  06.05.2013
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Senzorična vrednost veganskih sladic  06.05.2014
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Odločitveni dejavniki nakupa čokolade  09.04.2013
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Martinov praznik v preteklosti in sodobnosti  09.04.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Sladila v gaziranih pijačah  09.04.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Uporaba prepeličjih jajc in mesa v sodobni družbi  09.04.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Izdelava in kemijska analiza domačega jabolčnega in vinskega kisa  09.04.2013
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Zelišča in dišavnice v kulinariki na širšem območju Ljubljane  09.04.2013
gostinstvo in turizem  Gordana Vulić  Prehrana kot izziv za zdrav razvoj srednješolca  15.03.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Poznavanje tradicionalnih slovenskih prazničnih jedi  15.03.2013
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Način življenja v samostanu Stična  15.03.2013
gostinstvo in turizem  Gordana Vulić  S šolsko prehrano skozi slovensko kulinarično dediščino  15.03.2013
gostinstvo in turizem  Marina Vodopivec  "Idealna podoba" Diete povezane z osebnostjo  15.03.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Primerjava kakovosti domače in industrijsko izdelane skute z dodaki zelišč  15.03.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Predelava mleka na turistični kmetiji Pr´Martinovh-Krhin  07.02.2013
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Čebelarska dediščina v Polhovem Gradcu  07.02.2013
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Mali plac v turistični ponudbi Slovenije  07.02.2013
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Projektna dokumentacija za postavitev čebelnjaka  07.02.2013
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Kruh "Gustav", ko omejitev postane priložnost  07.02.2013
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Za spomin iz Ljubljane - analiza spominkarske ponudbe  07.02.2013
gostinstvo in turizem  Gordana Vulić  Načrtovanje prehrane v domu za starejše, Zavoda svete Terezije  19.12.2012
gostinstvo in turizem  Barbara Gunčar  Predstavitev republike Kitajske, potovalnih trendov Tajvancev ter raziskava promocije Slovenije s pomočjo tajvanskih turističnih agencij  19.12.2012
živilstvo in prehrana  Boris Kovač  Primerjava lastnosti štirih žganj domače pridelave  19.12.2012
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Trženjska raziskava za kulinarično akademijo  19.12.2012
gostinstvo in turizem  Rudolf Rumbak  Tajska masaža v wellness turistični ponudbi  12.11.2012
živilstvo in prehrana  Nežka Bajt  Izdelava in analiza sira Tolminc  12.11.2012
živilstvo in prehrana  Katarina Smole  Interni nadzor kakovosti prehrambnih izdelkov in jedi na BIC Ljubljana  12.11.2012
živilstvo in prehrana  Nežka Bajt  Ocena skladnosti kislega mleka glede na mikrobiološke kriterije varnosti živil  12.11.2012
živilstvo in prehrana  Nežka Bajt  Industrijska izdelava skute  12.11.2012
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Za spomin iz Ljubljana – analiza spominkarske ponudbe  15.10.2012
gostinstvo in turizem  Marjeta Cevc  Nabava, priprava in ponudba morskih jedi v restavraciji Cubo  15.10.2012
gostinstvo in turizem  Jerneja Kamnikar  Organizacija in izvedba pogostitve na poroki  15.10.2012
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Kemijske razlike med temnim in svetlim medom  15.10.2012
živilstvo in prehrana  Katarina Smole  Senzorićna zaznava živil s posameznimi čutili  28.09.2012
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Razvijanje kulture pitja kave  28.09.2012
živilstvo in prehrana  Katarina Smole  Uporaba živil v prehrani in kozmetični negi  28.09.2012
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Konjsko meso in izdelki – premalo poznana poslastica v gastronomiji  28.09.2012
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Poznavanje in zaupanje potrošnikov v ekološka živila  28.09.2012
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Stres in prehranjevalne navade sodobnega časa  28.09.2012
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Motnje hranjenja in skupine za samopomoč pri motnjah hranjenja v Sloveniji  28.09.2012
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Primerjava kakovosti domačega in industrijsko izdelanega žganja  28.09.2012
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Načrt trženja za nov gostinski objekt "Gostilna pri Polhu"  28.09.2012
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Turistična kmetija pri Žgajarju  28.09.2012
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Mladostništvo in motnje hranjenja  03.09.2012
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Kulinarična pot v Preddvoru – teoretski model in zasnova  03.07.2012
gostinstvo in turizem  Vesna Loborec  Novi marketinški pristopi v Hotelu Delfin ZDUS Izola  03.07.2012
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Poročne šege in navade v Vnanjih Goricah  03.07.2012
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Zdrava prehrana dojenčka do 1. leta starosti  03.07.2012
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Prepletanje sedanjosti s preteklostjo v gostilni Pri Žabarju  03.07.2012
živilstvo in prehrana  Nežka Bajt  Homogenizirano in nehomogenizirano mleko  03.07.2012
gostinstvo in turizem  Gordana Vulić  Uporaba samoniklih rastlin v gostinstvu  03.07.2012
živilstvo in prehrana  Nežka Bajt  Izdelava domačega probiotičnega jogurta  03.07.2012
živilstvo in prehrana  Katarina Smole  Pospeševanje prodaje mlečnih izdelkov s promocijami in degustacijami  03.07.2012
živilstvo in prehrana  Nežka Bajt  Humanizirano mleko za dojenčke in malčke  03.07.2012
gostinstvo in turizem  Marjeta Cevc  Uvajanje notranjskih narodnih jedi v ponudbo gostišča En krajcar  03.07.2012
živilstvo in prehrana  Nežka Bajt  Vpliv tehnološkega postopka na kakovost albuminske skute  14.06.2012
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Poslovna darila s področja prehrambene industrije  14.06.2012
živilstvo in prehrana  Nežka Bajt  Izdelava sirov z dodatki na visokogorski kmetiji  14.06.2012
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Slovenska vas – nova oblika turistične ponudbe  14.06.2012
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Izobraževalni in animacijski počitniški programi za otroke na Kongresnem trgu v Ljubljani  14.06.2012
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Optimizacija poslovanja v Oddelku za prehrano in protokolarne storitve Ministrstva za obrambo  14.06.2012
živilstvo in prehrana  Katarina Smole  Zagotavljanje kakovosti in varnosti živil v podjetju Slorest  14.06.2012
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Primerjava vsebnosti izbranega antioksidanta v prehranskih dopolnilnih in svežih živilih  14.06.2012
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Vpliv načina prehrane na vrsto športne aktivnosti  14.06.2012
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Vzroki za nastanek motenj prehranjevanja  14.06.2012
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Primerjava deklaracij sadnih sirupov različnih proizvajalcev  14.06.2012
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Zaupanje potrošnikov v ekološka živila  14.06.2012
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Slovenija, ekološka turistična destinacija  14.06.2012
gostinstvo in turizem  Marina Vodopivec  Motivacija za zdrav način prehranjevanja med mladimi  14.06.2012
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Kulinarika v turistični ponudbi Gorskega Kotarja  14.06.2012
gostinstvo in turizem  Janja Blatnik  Razvoj in širitev penziona Čad  07.05.2012
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Kozjansko jabolko med tradicijo in sodobno kulinariko Kozjanskega parka  07.05.2012
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Prehrana na delovnem mestu  07.05.2012
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Vpliv skladiščenja tipiziranega mleka z dodano mikrobiološko kulturo na senzorične lastnosti čvrstega jogurta  07.05.2012
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Sestava in uporaba sirotke ter kemijske analize doma pridelane sirotke  12.04.2012
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Trendi porabe govejega mesa pri nas in v svetu  12.04.2012
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Značilnosti kulinarike obmejnih pokrajin: Furlanija Julijska krajina in Severna Primorska  12.04.2012
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Vpliv prehranjevalnih navad osnovnošolskih otrok na njihovo psihofizično počutje  12.04.2012
živilstvo in prehrana  Stanislava Krapež  ABC slovenskih vin – delavnica za angleško govoreče turiste  12.04.2012
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Dopolnilne turistične dejavnosti na kmetijah v gorenjski regiji  12.04.2012
gostinstvo in turizem  Lea Kužnik  Slemena – jugovzhodni del ribniške doline v turistični ponudbi Slovenije  12.04.2012
živilstvo in prehrana  Nežka Bajt  Zaupanje potrošnikov v probiotične izdelke  14.03.2012
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Pridelava živil in samooskrba s hrano v okolici Trebnjega  14.03.2012
živilstvo in prehrana  Boris Kovač  Priprava brezglutenskih keksov  14.03.2012
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Vpliv različnih sestavin na kakovost domačih suhih klobas  14.03.2012
živilstvo in prehrana  Marija Kostadinov  Vpliv prehranjevanja po teoriji krvnih skupin  14.03.2012
živilstvo in prehrana  Karmen Godič Torkar  Mikroorganizmi v zeliščnih čajih  14.03.2012
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Belokranjske jedi in vina  13.01.2012
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Peka peciva iz ekološko in klasično pridelanih surovin  13.01.2012
gostinstvo in turizem  Milena Suwa Stanojević  Oljčno olje v gastronomiji in wellness turizmu  13.01.2012
živilstvo in prehrana  Nežka Bajt  Izdelki brez laktoze in laktozna intoleranca  13.01.2012
živilstvo in prehrana  Nežka Bajt  Priprava in kontrola sladoleda  14.11.2011
živilstvo in prehrana  Katarina Smole  Validacija in verifikacija nekaterih prerekvizitnih programov v proizvodnji brezalkoholnih pijač  14.11.2011
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Prehrana otroka po gastrostomi  14.11.2011
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Organizacija dela v kuhinji za dietno prehrano  14.11.2011
živilstvo in prehrana  Milena Suwa Stanojević  Prehranski vnos osnovnošolskih otrok 14.11.2011   
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Kavni nadomestki na slovenskem trgu  05.10.2011
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Vpliv prehrane na fizično in psihično počutje človeka  05.10.2011
živilstvo in prehrana Marina Vodopivec  Pomen prehrane in psihičnega stanja pri preprečevanju diabetesa  06.09.2011
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Stres v gostinstvu  06.09.2011
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Zadovoljstvo kupcev s prodajalno Mercator center na Cikavi v Novem mestu  22.06.2010
živilstvo in prehrana  Marina Vodopivec  Zadovoljstvo in motiviranje zaposlenih  12.04.2010
živilstvo in prehrana  Nežka Bajt  Kefir  15.03.2010
živilstvo in prehrana  Mojca Smerajec  Pomen žitaric v prehrani predšolskih otrok  15.03.2010
živilstvo in prehrana  Boris Kovač  Optimizacija procesa izdelave kvašeno listnatega testa  01.03.2010
živilstvo in prehrana  Ivan Toroš  Poznavanje in uživanje pijač, ki imajo pozitiven učinek na zdravje, pri slovenskem potrošniku  02.12.2009
živilstvo in prehrana  Ivan Toroš  Vpliv pospeševanja prodaje na povečanje nakupa v trgovinah z izdelki vsakdanje rabe  01.06.2009
živilstvo in prehrana  Karmen Godič Torkar  Etični vidiki uporabe gensko spremenjenih organizmov pri proizvodnji hrane  22.05.2009
živilstvo in prehrana  Boris Kovač  Razvoj tehnološkega postopka izdelave testenin na pilotni napravi P3 in sušilniku Dominioni  04.05.2009
živilstvo in prehrana Vlasta Škafar  Izdelava prekajenih mesnin na klasičen način  22.09.2008