Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 
       
  MENTOR  NASLOV DIPLOMSKEGA DELA DATUM ZAGOVORA
       
  mag. zjaša Vidrih PRIMERJAVA LOMBARDSKE IN APULIJSKE KULINARIKE 5. 10. 2017
  dr. Lea Kužnik  Zasnova nove turistične poti v občini Škofljica 28. 9. 2017 
  mag. Marina Vodopivec Promocija zdravja 28. 9. 2017
  dr. Lea Kužnik Vikend animacijski programi za celo družino 28. 9. 2017
  dr. Lea Kužnik Pivovarska dediščina in sodobnost v turistični ponudbi Slovenije 28. 9. 2017
  dr. Lea Kužnik Čajnice v turistični ponudbi Ljubljane v preteklosti in sodobnosti 28. 9. 2017
  dr. Lea Kužnik Vključevanje prireditev v turistično ponudbo Bele krajine 28. 9. 2017
  Milena Suwa Stanojević Dietne sladice pri težavah prebavnega  trakta 27. 9. 2017
  Mojca Smerajec PREGLED PONUDBE IN SENZORIČNA OCENA VISKIJA NA SLOVENSKEM TRGU 27. 9. 2017
  Marija Kostadinov Prehranska samooskrba z mlekom in mlečnimi izdelki na kmetiji Janžovnik 27. 9. 2017
  Marija Kostadinov Koline po različnih pokrajinah Slovenije 27. 9. 2017
  mag. Marina Vodopivec VPLIV ČUSTEV NA  PREHRANJEVANJE 27. 9. 2017
  Marija Kostadinov Vpliv žajbljevega ekstrakta na tehnološke in senzorične lastnosti piva Špica 27. 9. 2017
  dr. Boris Kovač Vpliv različnega načina meljave ajde na lastnosti ajdovega mešanega kruha 27. 9. 2017
  mag. Gordana Vulić Uvajanje gastrokulture v osnovni šoli Gabrovka - Dole 26. 9. 2017
  mag. Gordana Vulić Ponudba viskijev v gostinskih lokalih v centru Ljubljane 26. 9. 2017
  mag. Gordana Vulić ANALIZA PONUDBE JEDI ZA OTROKE V HOTELSKIH RESTAVRACIJAH V LJUBLJANI 26. 9. 2017
  mag. Gordana Vulić POMEN OLJ V KULINARIKI 26. 9. 2017
  Janja Blatnik VPLIV ŠPORTA NA RAZVOJ TURIZMA 26. 9. 2017
  Janja Blatnik Turistična kmetija Alpski oddih 26. 9. 2017
  Janja Blatnik PREDSTAVITEV POSLOVNE IDEJE: B&B&B 26. 9. 2017
  Marija Kostadinov Vpliv različnih pogojev skladiščenja na obstojnost domačega jabolčnega soka 29. 8. 2017
  Katarina Smole Določanje parametrov kakovosti moki in kruhu 27. 6. 2017
  Mojca Smerajec Razvoj pirinih piškotov 27. 6. 2017
  Doc. dr. Boris Kovač Napake na kruhu zaradi neustreznega tehnološkega postopka izdelave 27. 6. 2017
  Dr. Jani Ivan Toroš Riziko pri projektu Turistično jezero 28. 6. 2017
  Mag. Dejan Cvitkovič Spletno trženje zdraviliškega turizma v Sloveniji 28. 6. 2017
  Tina Hiti Organizacija potovanja v RIM 28. 6. 2017
  Tina Hiti Organizacija 3 – dnevnega potovanja po skritih kotičkih Gorenjske 28. 6. 2017
  Doc. dr. Lea Kužnik Butični gorski turizem – priložnost za ohranitev naravne in kulturne dediščine Baške Grape 28. 6. 2017
  Doc. dr. Lea Kužnik Uporaba konoplje v turizmu na slovenskem in v svetu 28. 6. 2017
  Doc. dr. Lea Kužnik Možnosti za razvoj novih turističnih programov na ljubljanskem barju 28. 6. 2017
  Doc. dr. Lea Kužnik Analiza turistične  ponudbe v Svečini in možnosti za njeno nadgradnjo 28. 6. 2017
  Marija Kostadinov  Vzpostavitev HACCP sistema v mesno predelovalnem obratu 29. 6. 2017 
  Marija Kostadinov Primerjava tehnoloških postopkov in dela v industrijski in obrtni pekarni 29. 6. 2017
  mag. Vidrih Tjaša Vključevanje vina v pripravo sladic 19. 4. 2017
  Milena Suwa Stanojević Dietna prehrana pri težavah z jetri in žolčem 19. 4. 2017
  Milena Suwa Stanojević Prehrana otrok z alergijo 19. 4. 2017
  Milena Suwa Stanojević Razvoj gostinske ponudbe izletniške domačije Hočevar 19. 4. 2017
  Milena Suwa Stanojević Pridelava medenih pijač – vina 19. 4. 2017
  Milena Suwa Stanojević Kontrola telesne mase, vpliv prehrane in treninga na RMR 19. 4. 2017
  Milena Suwa Stanojević Analiza, ovrednotenje in predlogi za prilagoditev prehrane športnikov 19. 4. 2017
  Marija Kostadinov Aditivi v mesni industriji 20. 4. 2017
  doc. dr. Lea Kužnik Muzej parketarstva - teoretični model in zasnova 20. 4. 2017
  mag. Rudi Rumbak Ocena možnosti odprtja centra za vadbo joge v osrčju narave 20. 4. 2017
  Janja Blatnik Grafiti park ART & FUN 20. 4. 2017
  Marija Kostadinov Primerjava tehnološkega postopka industrijsko in domače izdelanega mlečnega sladoleda 21. 2. 2017
  Marija Kostadinov Ponudba izdelkov brez laktoze na slovenskem trgu 21. 2. 2017
  Marija Kostadinov Karamelizirano žajbljevo mleko 21. 2. 2017
  Marija Kostadinov Določanje hranilne in energijske vrednosti različnih vrst prepečencev na slovenskem trgu 21. 2. 2017
  Marija Kostadinov Primerjava kakovosti in izdelava jogurta iz različnih vrst mleka 21. 2. 2017
  Marija Kostadinov Primerjava kakovosti domačega in industrijskega breskovega kompota 21. 2. 2017
  Lea Kužnik Šege in navade v vasi Tearce v Makedoniji 22. 2. 2017
  Lea Kužnik Turistična ponudba ljubljanskega barja in možnosti za razvoj novih turističnih programov 22. 2. 2017
  Milena Suwa Stanojević Tehnologija izdelave palčk z dodatkom začimb in zelišč 22. 2. 2017
  Gordana Vulić Načrtovanje učnih vsebin in priprava gradiv za izvedbo otroških kuharskih delavnic »Mami, oči, v soboto kuham jaz« v študijskem letu 2015/2016 24. 2. 2017
  Katarina Smole Presna prehrana in fermentiran sir iz indijskih oreščkov 24. 2. 2017
  Irena Štrumbelj Drusany Izdelava in analiza pasjih priboljškov 24. 2. 2017
  Irena Štrumbelj-Drusany Pasti uživanja energijskih pijač 20. 12. 2016
  Tjaša Vidrih Čokolada od semena do končnega izdelka 12. 12. 2016
  Tjaša Vidrih Organiziranje kulinaričnega dogodka - jesenski večer 12. 12. 2016
  Katarina Smole Mikrobiološka in kemijska kakovost pitne vode na območju vodovodnega sistema Domžale 12. 12. 2016
  Lea Kužnik Slovenija - nova destinacija temačnega turizma 12. 12. 2016
  Marina Vodopivec Hrana kot pomemben dejavnik za zmanjševanje stresa 14. 12. 2016
  Marina Vodopivec Vzroki za nastanek motenj prehranjevanja 14. 12. 2016
  Milena Suwa Stanojević Tradicionalna gorenjska hrana 14. 12. 2016
  Milena Suwa Stanojević Značilne jedi na Polhograjskem 14. 12. 2016
  Milena Suwa Stanojević Vpliv prehranjevanja na kožo, lase in nohte 14. 12. 2016
  Gordana Vulić Harmonija ekološko pridelane hrane z vini iz kleti Rodica 14. 12. 2016
  Marija Kostadinov Probiotični izdelki na slovenskem trgu 14. 12. 2016
  Jerneja Kamnikar Postopek načrtovanja izvedbe poslovnega dogodka za podjetje 27. 10. 2016
  Lea Kužnik Koledarske šege in navade v Radomljah v preteklosti in sodobnosti 27. 10. 2016
  Lea Kužnik Dediščina čarovništva v turistični ponudbi Slovenije 27. 10. 2016
  Lea Kužnik Šege in navade v načinu življenja Madžarov 27. 10. 2016
  Dejan Cvitkovič Promocija posavskega štehvanja s pomočjo orodij elektronskega trženja 27. 10. 2016
  Marija Kostadinov Primerjava kemijskih in senzoričnih analiz svežega, pasteriziranega in striliziranega kozjega mleka 27. 10. 2016
  Marija Kostadinov Ponudba izdelkov brez laktoze na slovenskem trgu 27. 10. 2016
  Marina Vodopivec Odnos mater do industrijsko pripravljene otroške hrane 30. 9. 2016
  Marina Vodopivec Prehranjevalne navade med mladimi v času povečanega psihofizičnega napora 30. 9. 2016
  Lea Kužnik Po poteh kulturne dediščine z učenci prvega razreda osnovne šole v občini Dobrova-Polhov Gradec 28. 9. 2016
  Lea Kužnik Vključevanje novih turističnih programov na osnovi kulturne dediščine v turistično ponudbo Kranja 28. 9. 2016
  Marija Kostadinov Spremljanje fizikalnih kemijskih parametrov med in po fermentaciji temnega piva Kult316 28. 9. 2016
  Marija Kostadinov Spreminjanje kemijskih in senzoričnih lastnosti ekološkega surovega masla med skladiščenjem 28. 9. 2016
  Katarina Smole Mikrobiološka analiza izdelkov iz mletega mesa 28. 9. 2016
  Lea Kužnik Begunska problematika in turizem v Sloveniji 21. 9. 2016
  Mojca Smerajec Senzorična vrednost ajdovih in pirinih slaščičarskih in pekovskih izdelkov 31. 8. 2016
  Marina Vodopivec Vpliv LCHF (low carb high fat) prehrane na človeka 30. 8. 2016
  Katarina Smole Načrt prostora in HACCP program za slaščičarsko obrt 30. 8. 2016
  Marina Vodopivec Vpliv zdrave prehrane na zadovoljstvo in kvaliteto življenja 30. 8. 2016
  Marina Vodopivec Komunikacija v gostinski dejavnosti  30. 8. 2016
  Marija Kostadinov Bohinjski posebnež - Mohant  8. 7. 2016
  Marija Kostadinov Trnič - posebnež z Velike planine  8. 7. 2016
  Gordana Vulić Prehranske navade 3-4 leta starih otrok v viških vrtcih  8. 7. 2016
  Lea Kužnik Inovativni vodeni program "Od Kanade do Mehike" preko zahodne obale ZDA  7. 7. 2016
  Milena Suwa Stanojević Dietna prehrana pri boleznih srca in ožilja  5. 7. 2016
  Marina Vodopivec Zadovoljstvo in motiviranje zaposlenih 30. 6. 2016
  Marija Kostadinov Določanje količine mangana v dopolnilih za krmo s plamensko atomsko absorbijsko spektrometrijo 30. 6. 2016
  Marija Kostadinov Kemijske razlike med temnim in svetlim medom 30. 6. 2016
  Mojca Smerajec Zdrav krožnik - priporočilo za zdravo prehranjevanje 30. 6. 2016
  Milena Suwa Stanojević Zdrava prehrana dojenčka do 1. leta starosti 30. 6. 2016
  Milena Suwa Stanojević Vpliv prehrane na zdravje zob in ustne votline 30. 6. 2016
  Milena Suwa Stanojević S hrano proti kandidi  30. 6. 2016
  Milena Suwa Stanojević "Hitra hrana" - sestavni del današnjega življenjskega sloga 29. 6. 2016
  Milena Suwa Stanojević Uvajanje prograa BD-FIT v zdravilišču X, hotel Y 29. 6. 2016
  Gordana Vulić Problem zavržene hrane v gostinskih obratih 29. 6. 2016
  Dejan Cvitkovič Proces načrtovanja vsebine študentske spletne strani višje šole Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana 29. 6. 2016
  Vesna Loborec Alternativni vodnik po Ljubljani 29. 6. 2016
  Lea Kužnik Animacijski programi v hotelu Jaz Aquamarine Resort v Egiptu 20. 5. 2016
  Gordana Vulić Ponudba sladic brez laktoze, glutena, jajc in aditivov v centru kulinarike in turizma Kult316 22. 4. 2016
  Milena Suwa Stanojević Vpliv nizko ogliko-hidratne diete pri hujšanju 21. 4. 2016
  Milena Suwa Stanojević Uporaba koprive v prehrani 21. 4. 2016
  Marina Vodopivec Motnje hranjenja s poudarkom na ortoreksiji 21. 4. 2016
  Jerneja Kamnikar Postavitev standardov za izvedbo samopostrežnega zajtrka v hotelu Brdo - JGZ protokolarne storitve Republike Slovenije 21. 4. 2016
  Irena Štrumbelj Drusany Prehranska dopolnila in prepovedane substance v hrani in pijači 21. 4. 2016
  Barbara Gunčar Ponudba jedi pri alergijah v prehranskih obratih 21. 4. 2016
  Marija Kostadinov Izdelava in prodaja domačega jabolčnega kisa 20. 4. 2016
  Marija Kostadinov Mikrobiološke in senzorične spremembe hitro zamrznjenih živil po izteku roka trajanja 20. 4. 2016
  Milena Suwa Stanojević Inovativni načini uvajanja zdravega življenjskega sloga pri otrocih 20. 4. 2016
  Marija Kostadinov Ribogojnice v Sloveniji 20. 4. 2016
  Marija Kostadinov Polžereja v Sloveniji in projektna dokumentacija za postavitev polžje farme 20. 4. 2016
  Lea Kužnik Možnosti razvoja ekološke vasi za dušo v Sloveniji 20. 4. 2016
  Lea Kužnik Na vrhu nebotičnika nekoč in danes 20. 4. 2016
  Tjaša Vidrih Treningi strežnega osebja v JGZ Brdo 20. 4. 2016
  Vesna Loborec Analiza in pomen  vključevanja športa v turistično ponudbo Slovenije 20. 4. 2016
  Janja Blatnik Ayurveda kot vedska znanost in tržna niša v turizmu 14. 3. 2016
  Katarina Smole Mikrobiološka in senzorična stabilnost sladoleda 14. 3. 2016
  Katarina Smole Senzorična zaznava osnovnih okusov pri starejših ljudeh 14. 3. 2016
  Marina Vodopivec Vpliv staršev na prehrano otrok 29. 2. 2016
  Marija Kostadinov Prednosti in slabosti domače izdelave pečenic 29. 2. 2016
  Marija Kostadinov Izdelava čvrstega jogurta na kmetiji Rupa 21. 12. 2015
  Marija Kostadinov Vpliv različnih temperatur skladiščenja na kemijske in senzorične lastnosti tekočega jogurta 21. 12. 2015
  Marija Kostadinov Ponudba trdih sirov v Sloveniji 21. 12. 2015
  Janja Blatnik Načrt trženja za nov gostinski objekt "Gostilna pri Polhu" 21. 12. 2015
  Lea Kužnik Kulinarične mojstrovine na območju Ilirske Bistrice in okolice v preteklosti in sodobnosti 21. 12. 2015
  Marjeta Cevc Vključevanje slovenskih jedi in lokalnih pridelkov v ponudbo brežiškega gradu 4. 12. 2015
  Lea Kužnik Možnosti za razvoj kulinaričnega turizma v občini Šmarješke Toplice 3. 12. 2015
  Lea Kužnik Kulinarične mojstrovine Ribniške doline 3. 12. 2015
  Špela Sušnik Šabec Implementacija Uredbe (EU) 1169/2011 o zagotavljanju informacij o živilih potrošnikom v prakso 3. 12. 2015
  Milena Suwa Stanojević Prehranjevalne navade zaposlenih na različnih delovnih mestih v gospodarstvu 3. 12. 2015
  Lea Kužnik Gostje iz Ruske federacije v Sloveniji 3. 12. 2015
  Katarina Smole Validacija in verifikacija nekaterih prerekvizitnih programov v proizvodnji brezalkoholnih pijač 3. 12. 2015
  Katarina Smole Mikrobiološka analiza mlečnih formul za dojenčke 3. 12. 2015
  Marija Kostadinov Fermentacija zelišč 3. 12. 2015
  Marija Kostadinov Vpliv različnih načinov pakiranja na senzorične lastnosti perutninskih hrenovk 30. 11. 2015
  Marija Kostadinov Uporaba začimb v kulinariki in zdravilstvu 30. 11. 2015
  Milena Suwa Stanojević Vpliv športnega dodatka kreatina na telo 30. 11. 2015
  Gordana Vulić Harmonija penin Radgonskih goric z izbranimi siri 30. 11. 2015
  Gordana Vulić Načrtovanje dietne prehrane za študente s kronično ledvično boleznijo na BIC Ljubljana 30. 11. 2015
  Marjeta Cevc Planiranje degustacijskega menija 30. 11. 2015
  Milena Suwa Stanojević Prehranjevalne navade 3- in 4-letnih otrok 30. 11. 2015
  Marija Kostadinov Razširjenost in uporaba industrijske konoplje na slovenskem in svetovnem trgu 30. 9. 2015
  Marija Kostadinov Mikrobiološka slika jajc iz baterijske, hlevske in proste reje 30. 9. 2015
  Mojca Smerajec Senzorična vrednost sladic iz pečene kaše 30. 9. 2015
  Milena Suwa Stanojević Značilno trajno pecivo za izbrane slovenske pokrajine 30. 9. 2015
  Marjeta Cevc Organizacija in izvedba protokolarnega obroka 30. 9. 2015
  Lea Kužnik Kongresni turizem v Sloveniji 30. 9. 2015
  Lea Kužnik Wellness turizem v Sloveniji 30. 9. 2015
  Lea Kužnik Kultura in način življenja Tunizijcev 30. 9. 2015
  Marina Vodopivec Komuniciranje z gostom in dejavniki dobrega počutja v lokalu 29. 9. 2015
   Marina Vodopivec Superživila v očeh potrošnikov  29. 9. 2015
  Marija Kostadinov  Mlekomati v Sloveniji  29. 9. 2015
  Vesna Loborec  Predstavitev vključevanja plavalne šole Grancigula v turistično ponudbo Bola na Braču in njeno trženje   29. 9. 2015
  Janja Blatnik Slovenija kot kongresna destinacija   29. 9. 2015
   Janja Blatnik Izletniška kmetija Pri Bitencu   29. 9. 2015
  Marija Kostadinov Izdelava specialnih vrst kruha na BIC-u Ljubljana 29. 9. 2015
  Marina Vodopivec Razlike v prehranjevanju otrok, ki živijo na podeželju in otrok, ki živijo v mestu 29. 9. 2015
  Mojca Smerajec Spremljanje in analiza bioloških odpadkov v kuhinji dijaškega doma 3. 7. 2015
  Marija Kostadinov Vpliv različnih vrst skorje na tehnološke in senzorične lastnosti poltrdih sirov 3. 7. 2015
  Marija Kostadinov Hranilna in energijska vrednost različnih vrst mlečnih nadomestkov ter njihova ponudba na slovenskem trgu 3. 7. 2015
  Marija Kostadinov Bolgarski tradicionalni mlečni izdelki 3. 7. 2015
  Milena Suwa Stanojević Vpliv organizacije dela v kuhinji na količino odpadne hrane v VVZ 3. 7. 2015
  Milena Suwa Stanojević Problematika ostankov hrane v Domu starejših občanov Trebnje 3. 7. 2015
  Marina Vodopivec Psihološki dejavniki prehranjevanja ob različnih priložnostih 3. 7. 2015
  Lea Kužnik Vloga in pomen kruha na Slovenskem 22. 6. 2015
  Lea Kužnik Vinske poti v turistični ponudbi Ptuja 22. 6. 2015
  Marina Vodopivec Do idealne podobe s pomočjo diete 21. 5. 2015
   Boris Kovač  Validacija trajnosti slaščičarskih izdelkov  21. 5. 2015
  Marija Kostadinov Fizikalno kemijske analize različnih vrst medu 13. 4. 2015
  Milena Suwa Stanojević Pomen in uporaba česna v kulinariki in gastronomiji 13. 4. 2015
  Janja Blatnik Oblikovanje celostne grafične podobe čajnice Primula 13. 4. 2015
  Špela Sušnik-Šabec Voda iz vodomatov 9. 4. 2015
  Marija Kostadinov Vpliv različnih načinov hmeljenja na senzorične lastnosti piva, zvarjenega na napravi Speidel's Braumeister 31. 3. 2015
  Marija Kostadinov Dodatna ponudbav dostavi hrane na dom v podjetju Halo Pinki  20. 2. 2015
  Marija kostadinov Zastopanost in prepoznavnost konopljinega olja na slovenskem trgu        20. 2. 2015
  Boris Kovač Alkoholna zeliščna pijača absint 23.12.2014
  Marija Kostadinov Vpliv tehnološkega postopka na kakovost albuminske skute 23.12.2014
  Mojca Smerajec Ponudba in povpraševanje po bio pekovskih izdelkih 23.12.2014
  Marija Kostadinov Prehranska samooskrba na kmetiji 23.12.2014
  Marina Vodopivec Zaupanje potrošnikov v eko/zdrava živila 23.12.2014
  Milena Suwa Stanojević Prehrana sladkornih bolnikov v Centru starejših Cerknica 23.12.2014
  Marina Vodopivec Postopek izbire kadrov za trgovino z živili 23.12.2014
  Marina Vodopivec Stres v gostinstvu 23.12.2014
  Mojca Smerajec Napitki iz žit, soje in oreščkov na slovenskem trgu 23.12.2014
  Marina Vodopivec Mladi in motivacija za zdrav način življenja 1.12.2014
  Milena Suwa Stanojević Vpliv načina prehrane na vrsto športne aktivnosti 1.12.2014
  Mojca Smerajec Analiza trženja lokalno pridelane zelenjave in sadja v ljubljanski regiji 1.12.2014
  Mojca Smerajec Pomen vitaminov v prehrani 1.12.2014
  Marija Kostadinov Jejmo kot Rimljani - prehrana v rimskem imperiju 1.12.2014
  Marija Kostadinov Nakupovalne navade potrošnikov pri nakupu jogurtov različnih proizvajalcev 1.12.2014
  Marija Kostadinov Predelava kozjega mlekav sirarni Gorišek 1.12.2014
  Marina Vodopivec Analiza zadovoljstva potrošnikov mesa in mesnih izdelkov Mesnega butika Mesko 27.11.2014
  Lea Kužnik Šege in navade ob praznovanju silvestrovega in novega leta 27.11.2014
  Lea Kužnik Kulinarika v turistični ponudbi Ohrida 27.11.2014
  Lea Kužnik Način življenja cistercijanov v samostanu Stična 27.11.2014
  Gordana Vulić Aditivi v sladoledih 27.11.2014
  Mojca Smerajec Senzorična vrednost pirinih slaščic 27.10.2014
  Marina Vodopivec Pomen zdrave in uravnotežene prehrane za rekreativnega športnika 27.10.2014
  Janja Blatnik Ekološko turistična kmetija Gašper 27.10.2014
  Lea Kužnik Pustne šege in navade v Halozah in na Ptujskem polju 27.10.2014
  Janja Blatnik Nova poslovna ideja: hostel H2O 27.10.2014
  Lea Kužnik Couchsurfing 29.9.2014
  Lea Kužnik Kozolci v turistični ponudbi Šentruperta 29.9.2014
  Vesna Loborec Športne aktivnosti v turistični ponudbi hotela 29.9.2014
  Lea Kužnik Naravna in kulturna dediščina v turistični ponudbi Šri Lanke 29.9.2014
  Lea Kužnik Mali plac v turistični ponudbi Slovenije 29.9.2014
  Lea Kužnik Animacijski programi v Šmarjeških toplicah 29.9.2014
  Lea Kužnik Kulinarične mojstrovine Dolenjske 29.9.2014
  Lea Kužnik Zeliščarstvo v sodobnem načinu življenja 29.9.2014
  Lea Kužnik kulinarične mojstrovine na širšem območju Kranja v preteklosti in sododbnosti 29.9.2014
  Marija Kostadinov Primerjava kakovosti suhe goveje salame izdalane na tradicionalen način in industrijsko izdelane salame 29.9.2014
  Irena Štrumbelj Drusany Količina soli v prehrani otrok 29.9.2014
  Milena Suwa Stanojević Sendviči v prehrane 29.8.2014
  Lea Kužnik Šege in navade ob praznovanjih v Uzbekistanu 29.8.2014
  Vesna Loborec Sarajevo-turistična destinacija 29.8.2014
  Lea Kužnik Čebelarska dediščina v Polhovem Gradcu 29.8.2014
  Marija Kostadinov Primerjava kakovosti različnih vrst mleka 29.8.2014
  Marija Kostadinov Pozicija čebelarskega društva Mengeš v primerjavi z ostalimi čebelarskimi društvi 29.8.2014
  Milena Suwa Stanojević Primerjava kakovosti vina Metliške črnine pred in po zaščiti PTP 30.6.2014
  Mojca Smerajec Izdelava piškotne potice 30.6.2014
  Mojca Smerajec Prehransko dopolnilo Maca 30.6.2014
  Milena Suwa Stanojević Vpliv zdrave prehrane na bolnike z multiplo sklerozo (MS) 30.6.2014
  Marija Kostadinov Zastopanost in primerjava prehranskih dopolnil beljakovinskega izvora na slovenskem tržišču 30.6.2014
  Lea Kužnik Pomen reke Ljubljanice v turistični ponudbi Ljubljane 30.6.2014
  Lea Kužnik Pšenična trava in druga superhrana v sodobnem načinu življenja 30.6.2014
  Lea Kužnik Kulturna prireditev na Dolenjskem-Teoretični del in zasnova 30.6.2014
  Marina Vodopivec Dejavniki, ki vplivajo na izbor gostinskega lokala 30.5.2014
  Barbara Gunčar Turistična dejavnost na kmetiji Odamovc 30.5.2014
  Lea Kužnik Martinov praznik v preteklosti in sodobnosti 30.5.2014
  Milena Suwa Stanojević Zastopanost tradicionalnih jedi v Zgornjem Posočju 30.5.2014
  Milena Suwa Stanojević Kislo zelje v prehrani in kulinariki 30.5.2014
  Milena Suwa Stanojević Tehnološki in prehranski pomen soli 30.5.2014
  Vesna Loborec Otvoritev restavracije z zdravo prehrano kot poslovna priložnost v Logatcu 25.4.2014
  Marija Kostadinov Humanitarno društvo hrana za življenje 25.4.2014
  Milena Suwa Stanojević Torte v dietni prehrani 25.4.2014
  Marina Vodopivec Vpiv prehranjevalnih navad osnovnošolskih otrok na njihovo psihofizično počutje 28.3.2014
  Marija Kostadinov Zastopanost bio čokolad na slovenskem trgu 28.3.2014
  Marija Kostadinov Sladila v gaziranih pijačah 28.3.2014
  Marija Kostadinov Analiza jedilnikov v VVZ Ilke Devetak Bonami Tolmin glede na izvor živil 28.3.2014
  Milena Suwa Stanojević Vpliv vzhajalnih sredstev na kakovost pice 28.3.2014
  Gordana Vulić Oranžna vina 28.2.2014
  Milena Suwa Stanojević Vpliv ponudbe vina cviček na povpraševanje po sortnih vinih 27.2.2014
  Lea Kužnik Kulinarika v Kostelu nekoč in danes 27.2.2014
  Marjeta Cevc Nabava, priprava in ponudba rib v restavraciji Cubo 27.2.2014
  Rudolf Rumbak Tajska masaža v wellness turistični ponudbi 31.1.2014
  Lea Kužnik Kolesarske poti v turistični ponudbi Krasa 31.1.2014
  Marjeta Cevc Vključevanje pravih čajev v kulinariko 6.12.2013
  Mojca Smerajec Kakovost naravnega jabolčnega soka kmetije Matic 4.12.2013
  Gordana Vulić Načrtovanje brezglutenske prehrane v šolski kuhinji BIC Ljubljana 4.12.2013
  Katarina Smole Ajurvedska prehrana v našem okolju 4.12.2013
  Vesna Loborec Pomen socialnih omrežij za trženje turističnih destinacij 29.11.2013
  Stanislava Krapež Jedilni listi- pregled nekaterih prevodov v angleški jezik 29.11.2013
  Marija Kostadinov Primerjava sadnih sirupov različnih proizvajalcev 29.11.2013
  Marija Kostadinov Izdelava deklaracij slaščičarskih izdelkov na BICu Ljubljana 29.11.2013
  Marija Kostadinov Projektna dokumentacija za postavitev čebelnjaka 29.11.2013
  Gordana Vulić Prehrana kot izziv za zdrav razvoj srednješolcev 25.10.2013
  Irena Štrumbelj Drusany Plastizacija škroba 25.10.2013
  Marina Vododpivec Prehranska analiza prehranskih navad mladostnikov 25.10.2013
  Marina Vodopivec Poslovna darila spodročja prehrambene industrije 25.10.2013
  Lea Kužnik Slovenska tradicionalna prehrana med mladostniki 27.9.2013
  Janja Blatnik Tematski gastronomski večeri kot del ponudbe Centra odličnosti 27.9.2013
  Janja Blatnik Bio Terme Iški vintgar***** 27.9.2013
  Marija Kostadinov Izdelava in kemijska analiza domačega jabolčnega in vinskega kisa 27.9.2013
  Marina Vodopivec Zadovoljstvo kupcev s trgovino Mercator center Cikava 27.9.2013
  Lea Kužnik Prepletanje sedanjosti s preteklostjo v gostilni Pri Žabarju 30.8.2013
  Lea Kužnik Za spomin iz Ljubljane - analiza spominkarske ponudbe 30.8.2013
   Marina Vodopivec Ponudba ekoloških živil na slovenskem trgu in zaupanje potrošnikov v njihovo označevanje  30.8.2013 
  Marija Kostadinov Primerjava kakovosti domače in industrijsko izdelane skute z dodatkom  zelišč 28.6.2013
  Marija Kostadinov Predelava mleka na turistični8 kmetiji Pr´Martinovih -Krhin 28.6.2013
  Jerneja Kamnikar Organizacija in izvedba pogostitve na poroki 28.6.2013
  Milena Suwa Stanojević Primerjava vsebnosti izbranega antioksidanta v prehranskih dopolnilih in svežih živilih 28.6.2013
  Milena Suwa Stanojević Prehranski vnos osnovnošolskih otrok 28.6.2013
  Marija Kostadinov Primerjava gibanja govejega mesa v Sloveniji in podjetju mesarstva Rešet v letih od 2010 do 2012 28.6.2013
  Marija Kostadinov Odločitveni dejavniki nakupa čokolade 28.6.2013
  Marina Vodopivec Stres in prehranjevalne navade sodobnega časa 28.6.2013
  Marija Kostadinov Konjsko meso - premalo poznana poslastica v gastronomiji 28.6.2013
  Mojca Smerajec Senzorična vrednost veganskih sladic 27.6.2013
  Mojca Smerajec Kruh "Gustav", ko omejitev postane priložnost 27.6.2013
  Katarina Smole Uporaba živil v prehrani in kozmetični negi 27.6.2013
  Milena Suwa Stanojević Raznolikost uporabe zelišč in začimb v šolski kulinariki 27.6.2013
  Katarina Smole Kako do osmice ? 27.6.2013
  Katarina Smole Vpliv procesa hladne separacije na skladiščenje surovega mleka pred UHT polnjenjem 27.6.2013
  Lea Kužnik Zelišča in dišavnice v kulinariki na širšem območju Ljubljane 17.6.2013
  Boris Kovač Vpliv dodatka fižolove moke na lastnosti kruha 27.5.2013
  Milena Suwa Stanojević Kozjansko jabolko med tradicijo in sodobno kulinariko Kozjanskega parka 27.5.2013
  Janja Blatnik Trženjska raziskava za kulinarično akademijo 27.5.2013
  Barbara Gunčar Predstavitev Republike Kitajske, potovalnih trendov Tajvancev ter raziskava promocije Slovenije s pomočjo tajvanskih turističnih agencij 27.5.2013
  Marija Kostadinov Zaupanje potrošnikov v probiotične izdelke 24.4.2013
  Milena Suwa Stanojević Značilnosti kulinarike obmejnih pokrajin: Furlanija, Julijska krajina in Severna Primorska 24.4.2013
  Gordana Vulić S šolsko prehrano skozi slovensko kulinarično dediščino 24.4.2013
  Gordana Vulić Načrtovanje prehrane v domu za starejše, Zavoda svete Terezije 24.4.2013
  Lea Kužnik Dopolnilne turistične dejavnosti na kmetijah v gorenjski regiji 28.3.2013
  Lea Kužnik Poročne šege in navade v Vnanjih Goricah 28.3.2013
  Milena Suwa Stanojević Čokolada v gastronomski ponudbi 28.3.2013
  Katarina Smole Senzorična zaznava živil s posameznimi čutili 28.3.2013
  Boris Kovač Priprava brezglutenskih keksov 25.3.2013
  Lea Kužnik Kulinarika v turistični ponudbi Gorskega Kotarja 21.2.2013
  Janja Blatnik Razvijanje kulture pitja kave 21.2.2013
  Lea Kužnik Slemèna - severni del ribniške doline v turistični ponudbi Slovenije 31.1.2013
  Marina Vodopivec Motnje hranjenja in skupine za samopomoč pri motnjah hranjenja v Sloveniji 31.1.2013
  Milena Suwa Stanojević Prehrana na delovnem mestu 31.1.2013
  Marija Kostadinov Primerjava kakovosti domačega in industrijsko izdelanega žganja 3.12.2012
  Marija Kostadinov Vpliv skladiščenja tipiziranega mleka z dodano mikrobiološko kulturo na semzorične lastnosti čvrstega jogurta 3.12.2012
  Marija Kostadinov Sestava in uporaba sirotke ter kemijske analize doma pridelane sirotke 3.12.2012
  Boris Kovač Razvoj tehnološkega postopka izdelave testenin na pilotni napravi P3 in sušilniku Dominioni 3.12.2012
  Boris Kovač Optimizacija procesa izdelave kvašeno listnatega testa 3.12.2012
  Nežka Bajt Ocena skladnosti kislega mleka glede na mikrobiološke kriterije varnosti živil 3.12.2012
  Stanislava Krapež ABC slovenskih vin - delavnica za angleško govoreče turiste 3.12.2012
  Katarina Smole Interni nadzor kakovosti prehrambnih izdelkov in jedi na BIC Ljubljana 28.11.2012
  Katarina Smole Pospeševanje prodaje mlečnih izdelkov s promocijami in degustacijami 28.11.2012
  Mojca Smerajec Kavni nadomestki na slovenskem trgu 28.11.2012
  Mojca Smerajec Promocija uživanja sadja in zelenjave na OŠ Sostro 28.11.2012
  Marina Vodopivec Uspešno vodenje in komunikacija v gostinskih lokalih 28.11.2012
  Marina Vodopivec Poznavanje in zaupanje potrošnikov v ekološka živila 28.11.2012
  Milena Suwa Stanojević Hranjenje otroka po gastrostomi 28.11.2012
  Milena Suwa Stanojević Pridelava živil in samooskrba s hrano v okolici Trebnjega 28.11.2012
  Milena Suwa Stanojević Belokranjske jedi in vina 28.11.2012
  Milena Suwa Stanojević Peka peciva iz ekološko in klasično predelanih sestavin 28.11.2012
  Marjeta Cevc Uvajanje notranjskih narodnih jedi v ponudbo gostišča En krajcar 28.11.2012
  Nežka Bajt Homogenizirano in nehomonizirano mleko 28.11.2012
  Nežka Bajt Industrijska izdelava skute 28.11.2012
  Nežka Bajt Izdelki brez laktoze in laktozna intoleranca 28.11.2012
  Nežka Bajt Izdelava in analiza sira Tolminc 28.11.2012
  Lea Kužnik Izobraževalni in animacijski počitniški program za otroke na Kongresnem trgu v Ljubljani 26.11.2012
  Lea Kužnik Kulinarična pot v Preddvoru-teoretski model in zasnova 26.11.2012
  Vesna Loborec Novi marketinški pristopi v hotelu tretjega življenjskega obdobja 25.10.2012
  Karmen Godič Torkar Mikrobiološka kakovost zeliščnih čajev zasebnih proizvajalcev 25.10.2012
  Marija Kostadinov Vpliv prehranjevanja po teoriji krvnih skupin na telo 22.10.2012
  Marija Kostadinov Vpliv različnih sestavin na kakovost domačih suhih klobas 22.10.2012
  Nežka Bajt Humanizirano mleko za dojenčke in malčke 22.10.2012
  Nežka Bajt Izdelava domačega probiotičnega jogurta 22.10.2012
  Nežka Bajt Izdelava sirov z dodatki na visokogorski kmetiji 22.10.2012
  Marina Vodopivec Mladostništvo in motnje hranjenja 18.10.2012
  Stanislava  Krapež Primerjava med slovensko in angleško spletno predstavitvijo izbranih turističnih točk 18.10.2012
  Karmen Godič torkar Etični vidiki uporabe gensko spremenjenih organizmov pri proizvodnji hrane 18.10.2012
  Janja Blatnik Slovenija, ekološka turistična destinacija 13. 9. 2012
  Marija Kostadinov Motivacija za zdrav način prehranjevanja med mladimi 6. 9. 2012
  Lea Kužnik Sodobna pot po rimski Emoni 6. 9. 2012
  Gordana Vulić Uporaba samoniklih rastlin v gostinstvu 6. 9. 2012
  Milena Suwa Stanojević Oljčno olje v gastronomiji in wellness turizmu 6. 9. 2012
  Milena Suwa Stanojević Ponudba slovenskih sladic v Avstriji 27. 6. 2012
  Milena Suwa Stanojević Cviček v dolenjski kulinariki 27. 6. 2012
  Milena Suwa Stanojević Prehrana kroničnega ledvičnega bolnika 27. 6. 2012
  Milena Suwa Stanojević Kulinarika v Termah Snovik 27. 6. 2012
  Milena Suwa Stanojević Trajnostni razvoj in gastronomska ponudba domačih jedi na Notranjskem 27. 6. 2012
  Gordana Vulić Gastrokultura - izziv za osnovnošolce 27. 6. 2012
  Boris Kovač Priljubljenost pekovskih izdelkov v predšolskem obdobju 26. 6. 2012
  Mojca Smerajec Ponudba prazničnih potic 26. 6. 2012
  Mojca Smerajec Domača izdelava marmelad 26. 6. 2012
  Marija Kostadinov Spremljanje produktivnosti v mesno - predelovalni industriji 26. 6. 2012
  Marija Kostadinov Vpliv različnih načinov pakiranja na senzorične lastnosti kmečke salame 26. 6. 2012
  Marina Vodopivec Zaznavanje in nakupno vedenje porabnikov ekoloških, bioloških ter zdravju prijaznih živil 26. 6. 2012
  Marina Vodopivec S hrano nad stres 26. 6. 2012
  Marija Kostadinov Divjačina - ponudba in uporaba v gastronomiji 25. 4. 2012
  Špela Sušnik Šabec Kultura pitja piva 25. 4. 2012
  Milena Suwa Stanojević Pomen esencialnih maščobnih kislin v prehrani nosečnic 25. 4. 2012
  Nežka Bajt Hladna veriga na poti mlečnega izdelka 28. 2. 2012
  Marija Kostadinov Primerjava kakovosti domače in industrijsko izdelane krvavice 28. 2. 2012
  Marija Kostadinov Prehrana v Azilnem domu 28. 2. 2012
  Marija Kostadinov Med in njegova uporaba v zdravi prehrani 28. 2. 2012
  Milena Suwa Stanojević Prehrana pri alergijah 12. 12. 2011
  Milena Suwa Stanojević Šola hujšanja z vidika varovanja zdravja 8. 12. 2011
  Milena Suwa Stanojević Črni bezeg v prehrani in kulinariki 8. 12. 2011
  Milena Suwa Stanojević Ponudba nedeljskih kosil v gostilnah 8. 12. 2011
  Milena Suwa Stanojević Ribe v prehrani in kulinariki 8. 12. 2011
  Milena Suwa Stanojević Načini prehranjevanja delavcev, zaposlenih v proizvodnji in trgovini 8. 12. 2011
  Irena Štrumbelj Drusany Voda ali voda s sokom - kaj izberem, ko sem žejen 7. 12. 2011
  Marjeta Cevc Standardizacija receptov v podjetju Florest 7. 12. 2011
  Marjeta Cevc Priprava gostinske ponudbe v sklopu organizacije mednarodne konference 7. 12. 2011
  Janja Blatnik Trženjski splet v Javnem gospodarskem zavodu Brdo 5. 12. 2011
  Marina Vodopivec Sporazumevanje med strežnim osebjem in strankami 5. 12. 2011
  Mojca Smerajec Primerjava kakovosti domačega in industrijsko pripravljenega kruha 5. 12. 2011
  Marija Kostadinov Ugotavljanje vpliva embalaže na izdelek z Robinsonovim testom 5. 12. 2011
  Marija Kostadinov Razlika med ekološko in klasično prirejo mesa 5. 12. 2011
  Nežka Bajt Vpliv različnih pogojev shranjevanja kefirnih zrn na lastnosti kefirja 5. 12. 2011
  Marija Kostadinov Domžalski šobelj - kulinarična posebnost 28. 10. 2011
  Marija Kostadinov Izdelava domače klobase po tehnologiji kranjske klobase in ocena kakovosti 28. 10. 2011
  Marina Vodopivec S hrano nad stres 28. 10. 2011
  Milena Suwa Stanojević Slovenske jedi v vrtcu Sončni žarek 25. 10. 2011
  Milena Suwa Stanojević Holesterol v prehrani 25. 10. 2011
  Milena Suwa Stanojević Prehrana jasličnih otrok (od 1 do 3 let) 25. 10. 2011
  Alenka Hrovatin Analiza spreminjanja temperature toplih jedi v odvisnosti od časa, vrste jedi in izbranih enoporcijskih transportnih posod 24. 10. 2011
  Mojca Smerajec Optimizacija dela v kuhinji vrtca Galjevica - enota Orlova 24. 10. 2011
  Boris Kovač Vpliv margarine na senzorične lastnosti linških piškotov pekarne Adamič 24. 10. 2011
  Boris Kovač Vpliv hlajenja na kakovost pekovskega peciva 24. 10. 2011
  Ivan Toroš Časovni management pri organizaciji kongresov v Cankarjevem domu 23. 9. 2011
  Mojca Smerajec Predlog vzpostavitve ločenega zbiranja odpadkov v Vrtcu Pod gradom na Praprotnikovi 2 v Ljubljani 28. 6. 2011
  Milena Suwa Stanojević Raznolikost prehrane v Slovenski vojski 28. 6. 2011
  Milena Suwa Stanojević Prehrana na gradu Bogenšperk v srednjem veku in baroku 28. 6. 2011
  Janja Blatnik Trženje muzejske ponudbe 21. 4. 2011
  Milena Suwa Stanojević Bolnišnična prehrana bolnika s sladkorno boleznijo tipa 2 21. 4. 2011
  Marija Kostadinov HACCP sistem na liniji klanja goved 21. 4. 2011
  Marjeta Cevc Sodobni načini priprave jedi 21. 4. 2011
  Karmen Godič Torkar Preživelost mikroorganizmov v komercialnih suspenzijah 1. 4. 2011
  Boris Kovač Primerjava kakovosti treh slaščičarskih izdelkov proizvajalčeve lastne in trgovske blagovne znamke 18. 2. 2011
  Vesna Loborec "DNK" turistični proizvod Sečoveljske soline 18. 2. 2011
  Ivan Toroš Optimizacija zalog v maloprodaji trgovskega podjetja z uvedbo avtomatskega naročanja 10. 12. 2010
  Špela Sušnik Šabec Verifikacija HACCP sistema 10. 12. 2010
  Stanislava Kirinčič Raziskava usklajenosti veljavnega označevanja aditivov predpakiranih živil s potrebami potrošnikov 10. 12. 2010
  Irena Štrumbelj Drusany Količina vitamina C, skupnih kislin in železa v kiviju 10. 12. 2010
  Marija Kostadinov Značilnosti čeških piv in primerjava s slovenskimi 9. 12. 2010
  Marjeta Cevc Zelišča in njihova uporaba v kulinariki 9. 12. 2010
  Marina Vodopivec Motivacija in zadovoljstvo delavcev na delovnem mestu 7. 12. 2010
  Marija Kostadinov Vpliv embalaže sadnega sirupa na potrošnika 7. 12. 2010
  Vesna Loborec Turistični proizvod - Botanični vrt Ljubljana 7. 12. 2010
  Janja Blatnik Plasiranje novega turističnega proizvoda v gostilni Žibert 7. 12. 2010
  Nežka Bajt Primerjava tehnoloških postopkov in kakovostni nadzor tekočega in čvrstega jogurta 11. 10. 2010
  Vlasta Škafar Izdelava domače suhe salame na klasičen način in primerjava kakovosti s podobnim izdelkom iz industrijske proizvodnje 11. 10. 2010
  Marina Vodopivec Vodenje kuhinje v oddelku za prehrano in protokolarne storitve 11. 10. 2010
  Boris Kovač Možnosti uporabe odpadnega kruha 9. 6. 2010
  Boris Kovač Priprava brezglutenskega kruha 9. 6. 2010
  Mojca Smerajec Prehranske navade sladkornih bolnikov 9. 6. 2010
  Katarina Smole Prisotnost soli v hrani 9. 6. 2010
  Marina Vodopivec Povezava med skrbjo za svoje zdravje in samopodobo mladostnika 9. 6. 2010
  Nežka Bajt Mikrobiološka kakovost pasteriziranega in surovega mleka 8. 6. 2010
  Nežka Bajt Mleko in mlečni izdelki v prehrani predšolskega otroka 8. 6. 2010
  Nežka Bajt Gospodinjska proizvodnja skute 8. 6. 2010
  Katarina Smole Primerjalna analiza klasičnih in instant slaščičarskih izdelkov 8. 6. 2010
  Karmen Godič Torkar Vpliv priprave substrata na gojenje in rast šampinjonov 8. 6. 2010
  Špela Sušnik Šabec Pregled trga in razvoj športne pijače za rekreativne športnike 14.4.2010
  Irena Štrumbelj Drusany Določanje nitratov in nitritov v zelenjavi 14. 4. 2010
  Vlasta Škafar Primerjava kakovosti treh sort medu lastne proizvodnje z enakimi sortami v tržni ponudbi 14. 4. 2010
  Milena Suwa Stanojević            Prehrana starostnika s spremenjeno koesistenco 14. 4. 2010
  Nežka Bajt Trnič - etnološka posebnost med siri 14. 4. 2010
  Milena Suwa Stanojević Prehranska priporočila v nosečnosti 9. 2. 2010
  Mojca Smerajec Razvoj pšenične ciabatte 9. 2. 2010
  Katarina Smole Mikrobiološka analiza mleka pri različnih temperaturnih režimih toplotne obdelave 4. 12. 2009
  Katarina Smole Mikrobiološka slika vode z dodanim okusom 4. 12. 2009
  Alenka Hrovatin Tehnologija in proces dela v restavraciji mladinskega klimatskega zdravilišča Rakitna 4. 12. 2009
  Boris Kovač Vpliv različnih načinov deljenja testa na končno kakovost in ekonomiko izdelka 4. 12. 2009
  Boris Kovač Varjenje in senzorična ocena domačega temnega piva 4. 12. 2009
  Boris Kovač Vpliv različnih sestavin na kvaliteto testenin izdelanih na pilotni napravi šolskih delavnic 4. 12. 2009
  Nežka Bajt Pridobivanje mleka in domača izdelava jogurta 3. 12. 2009

 

Nežka Bajt

Primerjava industrijske predelave mleka s predelavo na kmetiji 3. 12. 2009
  Karmen Godič Torkar Protimikrobni vpliv česnovih pripravkov in eteričnih olj na nekatere bakterije 14. 10. 2009
  Karmen Godič Torkar Ugotavljanje učinkovitosti čiščenja v proizvodni liniji prelivov s klasičnimi mikrobiološkimi metodami in metodo bioluminiscence ATP 14. 10. 2009
  Boris Kovač Izdelava in kemijska analiza svetlega domačega piva 14. 10. 2009
  Milena Suwa Stanojević Prehrana bolnikov z boleznijo srca in ožilja 13. 10. 2009
  Milena Suwa Stanojević Predstavitev nove ponudbe v hotelu Laguna 17. 6. 2009
  Boris Kovač Obvladovanje kontaminacij aseptičnega polnjenja brezalkoholnih pijač 17. 6. 2009
  Boris Kovač Razvoj lahkih keksov 17. 6. 2009
  Boris Kovač Vpliv ržene moke na atraktivnost skorje kruha 17. 6. 2009
  Boris Kovač Inhibicija amilaz moke z dodatkom moke stročnic 17. 6. 2009
  Milena Suwa Stanojević Prehrambene navade srednješolcev 16. 6. 2009
  Milena Suwa Stanojević Banket in protokol 16. 6. 2009
  Irena Štrumbelj Drusany Prenos analitske metode 16. 6. 2009
  Milena Suwa Stanojević Brezalkoholne pijače - sestavni del prehrane 16. 6. 2009
  Milena Suwa Stanojević Prehrana pri bolnikih z motnjami hranjenja 16. 6. 2009
  Milena Suwa Stanojević Prehrana šoloobveznih otrok od 6. - 14. leta starosti 16. 6. 2009
  Milena Suwa Stanojević Kultura uživanja vina med mladimi 16. 4. 2009
  Marina Vodopivec Motivacija in motivacijski dejavniki v podjetju x 16. 4. 2009
  Ivan Toroš Raziskava vod z dodatkom različnih okusov za trg Republike Makedonije 16. 4. 2009
  Boris Kovač Primerjava dveh različnih metod za doočevanje kakovosti oljčnega olja 16. 4. 2009
  Vlasta Škafar Kozjereja v Sloveniji - gospodarski razvoj in proizvodi 16. 4. 2009
  Vlasta Škafar Vpliv zrelosti kmečkega pršuta na izplen in senzorične lastnosti končnega izdelka 16. 4. 2009
  Vlasta Škafar Vpliv različnih receptur in načinov pakiranja na obstojnost perutninskih hrenovk 16. 4. 2009
  Karmen Godič Torkar Mikrobiološka kakovost pitne vode iz individualnih zajetij na območju Žirovskega Vrha v Poljanski dolini 18. 2. 2009
  Vlasta Škafar Razvoj novega izdelka: mesni namaz s papriko brez aditivov 18. 2. 2009
  Vlasta Škafar Vpliv različnih načinov pakiranja na kakovost puranjega mesa 10. 12. 2008
  Boris Kovač Polnjenje embalirane vode in vpliv skladiščenja na njeno kakovost 10. 12. 2008

 

Katarina Smole