Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 

Bolka LevinikPredavanje gospe Nine LEVIČNIK in gospoda Tomaža BOLKE, iz gostilne KRIŠTOF pri Kranju, na temo oblikovanje v kulinariki je prineslo pravi plaz inovativnih idej, od že uresničenih in nagrajenih, do priložnosti in razvoja novosti na tem področju. Transformacije ledenih krožnikov, ki se po uporabi stopijo v vodo, do papirnih krožnikov z leseno žličko, ki se po uporabi vržejo v ogenj za kuhanje. Zdrava, ekološko pridelana hrana iz domačega vrta ali sosedovega pašnika, tudi za vegane, vegetarjance, presnojedce in jedi brez glutena. Vse skupine gostov se morajo počutiti kot da so jedi pripravljene samo za njih. Predstavljena posebnost je tudi jedilnik v braillovi pisavi, tablični računalnik z informacijo o poreklu živil, jedilni listi ne le oblikovno dovršeni temveč tudi uporabniku prijazno. Predavatelja sta pritegnila pozornost študentov z izzivi o izvajanju inovativnih idej, širjenju dela in sodelovanja pri oblikovanju novih, drugačnih proizvodov in storitev. Drugačno, inovativno in skupaj do uspeha! Utrinki v galeriji.