Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 

IMG 2508V ponedeljek, 28. 1. 2019, je v konferenčni dvorani Centra kulinarike in turizma KULT316 potekala okrogla miza na temo "Zakaj imam rad svoj poklic?«, na kateri so sodelovali »Naj natakar po izboru kulinaričnega vodnika Gault&Millau« - g. Matija (Matic) Šubic, vodja kuhinje prestižne restavracije Maxim iz Ljubljane - g. Peter Kovač, direktorica Gault&Millau Slovenija - ga. Mira Šemić. Poleg omenjenih, so na okrogli mizi sodelovali še g. Emin Tiganj, g. Andrii Obets in ga. Eva Bogdan, vsi trije študenti BIC Ljubljana, ki so zaposleni v gostinstvu in so odlični primeri predanosti ter zavzetosti in še ga. Katja Orehek Hati, ki je vodja turistične agencije KULT316 ter projekta Uživam tradicijo v okviru programa Interreg V-A Slovenija - Hrvaška. Okroglo mizo je pripravila in povezovala predavateljica mag. Gordana Vulić.

Okrogla miza je bila namenjena študentom 2. letnika VSŠ, program gostinstvo in turizem. Na okrogli mizi je gospa Mira Šemić, direktorica Gault&Millau Slovenija predstavila kulinarični vodnik Gault&Millau, v katerem smo zasledili tudi Restavracijo KULT316 ter pivo KULT316.

Vsem udeležencem se iskreno zahvaljujemo. Kulinarični vodnik Gault&Millau je na ogled v knjižnici na Ižanski 10. Vabljeni k branju. In ogledu utrinkov v galeriji.