Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 

Skupinska 5V ponedeljek, 24. aprila 2018, so štirje študenti prostovoljci pod mentorstvom predavateljice in inštruktorice kuharstva Marjete Cevc, v našem Centru kulinarike in turizma KULT316, že drugo leto zapored pripravili kuharsko prostovoljsko delavnico za dijake Živilske šole in Gimnazije in veterinarske šole. Dijaki so pod budnim očesom študentov pripravili štiri hodni meni, jedi okrasili in postregli. Študent Marko Bizjak pa je dijakom pripravil še brezalkoholni koktajl ter jih povabil, da so se tudi sami preizkusili v mešanju pijače. Delavnica je minila v prijetno delovnem vzdušju ter v druženju in povezovanju dijakov in študentov. Prostovoljcem študentom in njihovi mentorici se iskreno zahvaljujemo za odlično izpeljano delavnico ter za posredovanje njihovega znanja in izkušenj.