Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 

Poučne dogodivščine v kulinariki in turizmuV sredo, 20. 9. 2017, smo v Centru kulinarike in turizma KULT316 gostili 52 učencev OŠ »Miška Kranjca« iz Ljubljane. Izvedli smo štiri vzporedne praktične delavnice z aktivno udeležbo za osnovnošolce. Teme posameznih delavnic so bile: priprava enostavne jedi, prikaz mešanja pijač in osnov postrežbe, osnove izdelave potovalnega načrta ter osnove senzorike. Izvedba dogodka je predstavljala praktični del diplomskega dela študentke Larise Forjanič pod mentorstvom mag. Gordane Vulić in somentorstvom Neli Selan.

Načrt za izvedbo dogodka je skrbno pripravljan v preteklih mesecih, pri izvedbi pa so pomagali študenti 1. in 2. letnika VSŠ, program gostinstvo in turizem.
Učenci so nas zapustili veseli in zadovoljni in ocenjujemo, da smo projekt izvedli uspešno o čem pričajo tudi odlične ocene anket.
Za pomoč pri izvedbi se od srca zahvaljujemo študentom: Andriiu, Eminu, Poloni, Ani, Katji, Juti, Taniti, Evi in Janu. Bili so sproščeni, pozitivni, delovni in zanesljivi Hvala!!!
Hvala tudi vsem ostalim, ki so nam pomagali in nas podpirali!

Utrinke si oglejte v galeriji.