Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 

Projekt pri_vajah_predmeta_Organizacija_gostinskih_dogodkov_Medgeneracijsko_sodelovanje_dijakov_in_študentov_BIC-a_LjubljanaV okviru vaj pri predmetu Organizacija gostinskih dogodkov smo študentje pod mentorstvom gospe Neli Selan in gospoda Boštjana Humskega pripravili projekt »Medgeneracijsko sodelovanje dijakov in študentov BIC Ljubljana«. Želeli smo jim predstaviti naš učni proces, ki vsak dan poteka v Centru kulinarike in turizma KULT316, na Prušnikovi 74 v Šentvidu. Dijake zaključnih letnikov BIC Ljubljana smo sprejeli na info točki Centra kulinarike in turizma KULT316, kjer smo jim najprej zaželeli dobrodošlico in jih nato popeljali v mikropivovarno, kjer jim je gospa Marija Kostadinov predstavila varjenje piva KULT316. Po predstavitvi jih je vodja projekta Nilfam Hadji Abbasi popeljala po hiši. Po predstavitvi smo dijake razdelili v 4 skupine. Pripravili smo jim zelo zanimive 4 delavnice. V kuhinji so dijaki pripravljali vsak svoj BIC burger in čokoladni suffle. V strežbi so se naučili pripravo koktaila, priprave pogrinjka in bontona za mizo. V kongresni dvorani so imeli animacijo, kjer smo jim pripravili zanimive teme in igre. V vinski kleti pa smo jih poučili o vinu, vonju ter tipanju in okušanju živil. Dijakom smo pripravili tudi učno gradivo, ki jim je bilo v pomoč pri vsaki delavnici.

Zelo smo veseli takega medgeneracijskega sodelovanja in mislimo, da smo naš zadnji šolski projekt odlično izpeljali. Nekaj utrinkov si oglejte v galeriji.

Študentje 2. letnika GT