Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 

JagodicV sredo, 22. 2. 2017, smo imeli čast in veselje kuhati z chefom Igorjem Jagodicem, vodjem kuhinje restavracije Strelec - Kaval Group. Ustvarjali smo drzne, inovativne in okusne kreacije. Spoznali smo vsestransko uporabnost nekaterih enostavnih živil katere smo vkomponirali v vrhunske krožnike. Da je bil dogodek še popolnejši smo v goste povabili Svet zavoda Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana. Naši gostje so tako uživali ob vrhunskih krožnikih in skrbno izbranih vinih. Chefu Igorju Jagodicu se ob tej priložnosti iz srca zahvaljujemo. Oglejte si naš meni.pdf in nekaj utrinkov v galeriji.