Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 

CeljaniV sredo, 25. 1. 2017, so nas pri vaji KOD2 in SOD2 obiskali gostje, in sicer dijaki in predstavniki Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje. Ob prihodu sta jih pozdravila tudi vodji strežbe in kuhinja Jan Plešnik in Brigita Kostanjšek, ki sta bila prav tako dijaka SŠGT Celje. Za popoln začetek dneva smo jim pripravili in postregli zdrav napitek - zeleni smoothie. Gostom smo predstavili naš zavod in sledil je ogled ter predstavitev šolske mikro pivovarne pod vodstvom gospe Marije Kostadinov. Dijaki so se udeležili tudi delavnice o zaznavanju in prepoznavanju vonjav v vinu, ki jo je vodila mag. Gordana Vulić. V hotelski sobi so študenti 1. letnika Gostinstva in turizma pod mentorstvom mag. Vesne Loborec, ki so se vsi skupaj pravkar polni vtisov s svoje fakultativne ekskurzije po Sejšelih vrnili v šolo, predstavili dijakom le-te.

Za zaključek programa pa smo jim študentje 2. letnika Gostinstva in turizma pod budnim očesom gospoda Boštjana Humskega in gospe Marjete Cevc pripravili stoječo pogostitev. Sledilo je sproščeno vzdušje med študenti, dijaki in profesorji, kjer so dijaki s prve roke pridobili želene informacije in izkušnje dosedanjih študentov. Nekaj utrinkov si lahko ogledate v galeriji.

Študentje 2. GT