Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 

JBNa prvo vajo KOD 2 in SOD 2 v novem letu smo povabili priznanega chefa Janeza Bratovža. Ponovno nas je navdušil z izvirnimi idejami, številnimi tehnikami in z izjemnimi, polnimi okusi. Tokrat je ob pomoči študentov pripravljal jedi iz sezonske zelenjave. Za zaključek je sestavil izjemno slikovit, vabljiv in okusen krožnik, ki nas je navdušil tako po izgledu, kot po okusih. Sestavljali so ga različni pireji iz kolerabe, topinamburja, jajčevcev, pastinaka in cvetače. Dopolnil jih je s pesino majonezo, temno zelenjavno omako, ožganim korenjem, ocvrtimi olupki topinamburja, tapiokinim čipsom, ocvrtim brstičnim ohrovtom in grahovimi poganjki. Gospodu Janezu Bratovžu se iskreno zahvaljujemo, da se je ponovno odzval našemu vabilu in je vedno pripravljen deliti svoje bogato znanje in izkušnje z našimi študenti. Utrinke si oglejte v galeriji.