Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 

Gregor JamnikVabljeni predavatelj gospod Gregor JAMNIK (generalni direktor hotela Best Western Premier Slon in predsednik združenja hotelirjev Slovenije) je 15. aprila 2015 v okviru predavanj EMP/EKP predstavil: Ključ uspešnega poslovanja Best Western Premier Hotela Slon in inovativnosti v hotelirstvu. Uspešnost je zagotovljena, če je gost zadovoljen, oziroma če gost dobi več kot pričakuje. Majhne inovativnosti za dobro počutje, ki prispevajo k večji zasedenosti hotela in večji uspešnosti. Pri hotelskem poslovanju združujejo več ciljnih skupin, prevladujejo poslovneži. Poudarek daje na visoki kvaliteti storitev na vseh področjih in udobju gostov. Gospod Gregor JAMNIK poudarja, da je kvaliteta ključ uspešnega poslovanja.