Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 

Penine17. februarja smo v okviru vaj iz predmetov Strežba z organizacijo dela 2 in Kuharstvo z organizacijo dela 2 pripravili vajo z naslovom Penine in Šampanjci. Gospa Lili Vodušek iz podjetja Mabat-int d. o. o. nam je pričarala nepozaben večer ob peninah (Jacob's Creek sparkling rose, Freixenet Cordon negro brut, Freixenet carta Nevada semi-seco) in šampanjcih (Taittinger Brut Reserve, Taittinger Prestige rose). Tokrat je imela kuharska ekipa še posebno težko nalogo saj je morala k posameznemu vinu pripraviti spremljevalno kulinarično ponudbo, kar ji je nedvomno tudi uspelo. Nekaj utrinkov si lahko ogledate v galeriji.