Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 

Igor Jagodic_na_BICuV četrtek, 9.1. 2014 je vajo KOD 1 vodil gostujoči chef Igor Jagodic, vodja kuhinje v restavraciji Strelec in dobitnih številnih kuharskih odličij, tako na domačih kot tujih kuharskih tekmovanjih. Skupaj s študenti so pripravili štirihodni meni. Dokončani krožniki so bili zanimive kreacije, sestavljene iz številnih komponent, različnih struktur in harmoničnih okusov. Za študente je bila to edinstvena priložnost, sodelovati in se praktično učiti znanj vrhunske kulinarike, ki jim jih je posredoval chef Igor Jagodic. Utrinki z vaje v galeriji.