Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 

Vpis v izredni študij poteka še po drugem prijavnem roku, od 23. septembra do 1. oktobra neposredno na višji strokovni šoli. Za več informacij in prijavo za izredni študij pokličite na 01 28 07 606 ali pišite na vss@bic-lj.si. Vabljeni.

V mesecu seprembru je referat za študente odprt ob ponedeljkih in petkih od 10.00 do 12.00 in od 14.00 do 15.00 ter ob torkih, sredah in četrtkih od 10.00 do 12.00 in od 14.00 do 16.00.

Študenti, ki še niste opravili praktičnega izpita iz laboratorijskih vaj ŽMB, ga opravljate naslednji petek, 4. septembra ob 9.00 v mikrobiološkem laboratoriju (L-MN), na Cesti v Mestni log. Opravljen praktični izpit je pogoj za napredovanje v 2. letnik ter za pristop k pisnemu izpitu.

Letošnje poletne počitnice so od 6. julija do 19. avgusta. V tem času je šola zaprta, predavatelji in ostali zaposleni pa smo za študente zopet dostopni po 19. avgustu. Želimo vam lepo poletje.

V spletni učilnici referata za študente so objavljena obvestila z datumi vpisov za prihodnje študijsko leto ter vloge za vpis. Študenti ste obvestila prejeli tudi po e-pošti.

Študente GT ali ŽP obveščano o naslednji možnosti študentskega dela:
Vrsta dela: strežba med gosti
Kraj in čas dela: Grad Fužine v Ljubljani, v torek, 14. 7. 2015, od cca. 17.30 do 20.30 ure.
Plačilo za delo je predvideno (več informacij prejmete ob prijavi na delo).
Išče se komunikativne študente, z znanjem angleškega jezika ter z izkušnjami pri delu v strežbi.
Če bi koga od študentov delo zanimalo, naj svojo kratko predstavitev in prošnjo za več informacij o delu, plačilu pošlje do torka, 7. 7. 2015 ga. Kotolenko (E.Leclerc) na: skotolenko@rudnidis.si

Obveščamo vas, da je zaradi odpovedi prostih še nekaj mest v sledečih programih:

  • Kuharske veščine (3 prosta mesta)
  • Izdelava kruha in pekovskih izdelkov (4 prosta mesta)
  • Slaščičarske veščine (nadaljevalni program) (1 prosto mesto).

V kolikor se nam želite pridružiti in imate status brezposelne osebe, se nam kar najhitreje javite, saj smo s teoretičnim delom usposabljanja že pričeli.
Za več informacij smo dosegljivi na tel. št. 01 28 07 621 oz. na mail: suzana.gradic@bic-lj.si.

V spletni učilnici referata za študente so objavljeni dopolnjeni urniki izpitnih rokov. V programu Živilstvo in prehrana je objavljen nov izpitni rok predmeta OKM (1. 7. ob 16.00) in v programu Gostinstvo in turizem datum praktičnega izpita HOK (10. 6. ob 16.00), na katerega se prijavite v referatu za študente do 8. 6.