Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 

Po uspešno izvedeni ekskurziji v Dubaj, pripravljamo že naslednjo, na katero se bodo odpravili vsi ljubitelji piva in dobre hrane, saj gremo na Oktoberfest v München (28. 9. – 30. 9. 2015). Več o ekskurziji v programuPrijavnico na ekskurzijo morate oddati do petka, 6. 2. 2015. Izpolnjeno prijavnico lahko pošljete na e-naslov: gregor.zupan@kompas-celje.si ali jo pošljete po faxu na: 00386 1 280 36 05.

Obveščamo vas, da vam tudi v pon., 2. 2. 2015, zaradi nadaljnje odsotnosti predavateljice odpadejo predavanja in vaje pri predmetu STI (Strok. term. v italijanskem jeziku). O nadomeščanjih se boste dogovorili s predavateljico na prvem naslednjem srečanju. V primeru, da bo predavateljica odsotna še v četrtek, vas bomo obvestili.

Vse študente zaključnih letnikov obveščamo, da si lahko na spletni strani Kariernega centra ogledajo opis Kariernega dne, ki smo ga izvedli 14. 1. 2015. Našemu vabilu na dogodek se je odzvalo tudi večje število višjih in visokih šol ter fakultet, ki so na posameznih predstavitvah in tržnici šol posredovali koristne informacije o možnostih nadaljnjega izobraževanja. V kolikor vas predstavitve nekaterih izobraževalnih ustanov, posebej zanimajo ali pa ste jih na samem dogodku zamudili, si jih lahko ogledate na omenjeni spletni strani.

Obveščamo vas, da je OBVEZNA udeležba v sredo, 4. februarja 2015 ob 7.40 do 10.20 v VP, kjer bo predstavitev strokovne ekskurzije ANUGA (1. ŽP) in OKTOBERFEST (fakultativno). Vaje EMP so v torek normalno po urniku, sredini skupini pa boste vaje nadomestili v rezervnem terminu.

Obveščamo študente, da bodo v petek, 30. 1. 2015, na Ižanski cesti 10 predstavniki podjetja Printbox (naprava za kopiranje, tiskanje in skeniranje, ki stoji v avli pred VP). V primeru, da vas glede delovanja Printboxa kaj zanima, pridite v avlo na Ižanski c. 10, kjer stoji Printbox in predstavniki podjetja vam bodo z veseljem pomagali. Na šoli bodo med 10.30 in 11.15 uro.

BIC Ljubljana Medpodjetniški izobraževalni center organizira priprave za NPK – Izdelovalec kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalni način. Priprave so namenjene vsem, ki si želite pridobiti ta NPK in nimate dovolj praktičnih izkušenj. Praktični del tečaja bo potekal v sodobno opremljeni šolski pekarski delavnici pod vodstvom pekovskega mojstra Miša Kolarja.

Preberite več: Priprave na NPK – Izdelovalec/ izdelovalka kruha, potic, peciva...

Obveščamo študente 1. GT - izredni, da smo prestavili predavanja OKU iz 19. 3. na 30. 3. 2015 ob 16. uri.