Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 

Teden nezavržene_hraneV torek, 30. 5. 2017, ob 11. uri vabimo vse zainteresirane na zanimivo predavanje g. Luke Jezerška o nezavrženi hrani. Predavanje bo potekalo na BIC Ljubljana, Ižanska cesta 10, v predavalnici VP v okviru projekta Teden Nezavržene Hrane, katerega namen je zmanjšati količino zavržene hrane v Sloveniji. Pobudnik projekta Teden Nezavržene Hrane je g. Luka Jezeršek. Otvoritev projekta bo 26. 5. 2017 na Pogačarjevem trgu v Ljubljani, ki se ga bo udeležil tudi g. Massimo Bottura (Osteria Francescana; njegova restavracija je bila v letu 2016 razglašena za najboljšo na svetu). V okviru projekta bo potekalo kar nekaj dogodkov, kot je predavanje 30. 5. 2017, na katerega vabimo vso zainteresirano javnost, v projekt se vključuje tudi naš Center kulinarike in turizma KULT316 s svojo ponudbo. VABLJENI.