Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

Izobraževalni programi

Gostinstvo in turizem
Živilstvo in prehrana
Pomen prehrane

 

Organizator poslovanja v gostinstvu in turizmu se na podlagi pridobljenih generičnih in poklicno-specifičnih kompetenc, ki jih je pridobil v času študija, zaposli kot/za:

  • organizator poslovanja v malih, srednjih in velikih podjetjih s področja gostinstva in turizma,
  • organizator poslovanja v malih, srednjih in velikih podjetjih s področja zdraviliškega in velnes turizma,
  • organizator poslovanja v malih, srednjih in velikih podjetjih s področja kongresnega turizma,
  • organizator poslovanja (vodja) v hotelu, organizator poslovanja v strežbi ali kuhinji, na recepciji ali drugem oddelku,
  • vodja hotela, restavracije, gostišča, počitniškega doma in podobno,
  • organizator poslovanja v protokolu,
  • organizator poslovanja v catering-u,
  • organizator družbene prehrane v podjetjih, vrtcih, šolah, dijaških in študentskih domovih, domovih za starejše,
  • animator kongresnih, kulturnih, športnih in drugih dogodkov,
  • delo v turističnih agencijah,
  • delo v turističnih objektih na kmetijah,
  • delo v ustanovah s področja negospodarstva, izobraževalnih, zdravstvenih in drugih ustanovah,
  • delo v podjetjih, v katerih je gostinska ali turistična dejavnost stranska dejavnost (letalski, avtobusni, železniškem, vodnem prometu),
  • trženje in promocijo na področju gostinstva in turizma,
  • delo na področju eko-turizma,
  • druga dela.

Z januarjem 2013 v okviru Biotehniškega izobraževalnega centra deluje Karierni center, kjer lahko dobite še več informacij.