Kontakti | Intranet | Kazalo strani

ikone ikone2 ikone3 ikone7
ikone4 ikone5 ikone6 ikone8

Prostovoljstvo

 

(Foto: iStockphoto)Velikemu številu ljudi se je že kdaj pripetilo, da so želeli očarati svojega partnerja/partnerico z znanjem kuhanja in jim pripraviti nepozabno izkušnjo z eksplozijo romantičnih okusov. Mnogi med nami, ki nismo kuharji po duši, smo si že večkrat ob gledanju vseh teh čudovitih kuharskih oddaj s privlačnimi kuharji in kuharicami rekli: "Saj to je pa čisto enostavno, to zmorem tudi jaz". No, ko pa poprimemo za kuhovnico zelo hitro lahko ugotovimo, da smo nespretni in nevešči že pri osnovah kuhanja. Hkrati pa se nas je večina že večkrat spraševala; čemu vsi ti kozarci, različnih oblik in velikosti na mizi? Zakaj potrebujem toliko pribora, ko pa lahko vse jem z vilico in nožem?

Tečaj OSNOVE KUHANJA je namenjen prav temu, da premagamo prve ovire na poti h kuharskim veščinam, ki bodo v nas prebudile strastne kuharje. Prav tako bo konec zagat ob slavnostno pripravljenih pogrinjkih. Naučili vas bomo:

  • kako si pripravimo delovno površino za pripravo hrane
  • kako pripravimo pogrinjek, ki bo navdušil naše goste in čemu toliko različnih kozarcev in krožnikov
  • kako narežemo čebulo, paniramo, dušimo, blanširamo...

in še veliko več.

Vabimo vas na pet dnevni tečaj osnov kuhanja, ki ga organiziramo na BIC Ljubljana.

Informacije o tečaju:

KAKO BO TEČAJ POTEKAL?

 

Razpisali smo nov termin:

Tečaj se bo izvedel v petih dneh, in sicer:

  • ponedeljek, 20. 11. 2017, od 16 do 21 ure,
  • torek, 21. 11. 2017, od 16 do 21 ure,
  • sreda, 22. 11. 2017, od 16 do 21 ure,
  • četrtek, 23.11.2017, od 16 do 21 ure,
  • petek, 24.11.2017, od 16 do 21 ure,

 

Tečaj:  junij 2017:

  • ponedeljek, 12. 6. 2017, od 16 do 20 ure,
    torek, 13. 6. 2017, od 16 do 20 ure,                                        
    sreda, 14. 6. 2017, od 16 do 20 ure,                                               Slike
    četrtek, 15. 6. 2017, od 16 do 20 ure,
    petek, 16. 6. 2017, od 16 do 20 ure,

 

Tečaj: marec 2017:

Tečaj se bo izvedel v petih dneh, in sicer: 

  • ponedeljek, 20. 3. 2017, od 16 do 20 ure
  • torek, 21. 3. 2017, od 16 do 20 ure                                                  Slike
  • sreda, 22. 3. 2017, od 16 do 20 ure
  • četrtek, 23. 3. 2017, od 16 do 20 ure
  • petek, 24. 3. 2017, od 16 do 20 ure

Utrinki iz 1. delavnice

Utrinki iz delavnice februar 2016

 

 

KJE BO TEČAJ POTEKAL?
Tečaj bo potekal na:
Biotehniški izobraževalni center Ljubljana
Center kulinarike in turizma KULT 316
Prušnikova 74, Ljubljana - Šentvid

 

KOLIKO UDELEŽENCEV BO V SKUPINI?
V skupini bo do 10 udeležencev.

KAJ MORAM PRINESTI S SABO?

  • čisto in udobno obutev

CENA PET DNEVNEGA TEČAJA?
Cena tečaja je 195,00 eur (z DDV).

PRIJAVA
Udeleženci se na tečaj prijavijo po telefonu 01 / 28 07 609 ali na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

docxPRIJAVNICA 2017 / 18.docx