Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Nacionalna poklicna kvalifikacija ponuja možnost ovrednotenja in potrditve spretnosti in znanj, pridobljenih z neformalnim učenjem.

V Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana lahko pridobite certifikat NPK po programu Izdelovalec/ izdelovalka kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalni način in Pomočnik/pomočnica kuharja/kuharice.
Za vse, ki se želite vključiti v postopek pridobitve certifikata nudimo tudi Priprave na preverjanje in potrjevanje, t.j. izobraževanje in usposabljanje v naših delavnicah.

Za več informacij nas pokličite na tel. št. 01/2807-621 ali pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Postopek preverjanja in potrjevanja

Nacionalno poklicno kvalifikacijo je možno pridobiti tudi brez predhodno opravljenega tečaja, če kandidat z dokazili ali na preverjanju pred komisijo dokaže, da ima znanja in veščine, predpisane s katalogom znanj in spretnosti.

Za več informacij nas pokličite na tel. št. 01/2807-609 ali pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .