Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

TEME POSAMEZNIH SEKCIJ:

 

Sekcija I. ŽIVILSTVO IN PREHRANA:

Trendi v živilstvu in prehrani
Prehrana in zdravje
Kakovost živil
Inovativni pristopi ter primeri dobrih praks v živilstvu in prehrani
Trajnostni razvoj in varovanje okolja
Tržno komuniciranje, podjetništvo in management v živilstvu in prehrani


Sekcija II. GOSTINSTVO IN TURIZEM:

Trendi v gostinstvu in turizmu
Kakovost, inovativni pristopi ter primeri dobrih praks v gostinstvu in turizmu
Dediščina (snovna, nesnovna) v gostinstvu in turizmu
Varnost v gostinstvu in turizmu
Informacijsko-komunikacijska tehnologija v gostinstvu in turizmu
Tržno komuniciranje, podjetništvo in management v gostinstvu in turizmu


Sekcija III. IZOBRAŽEVANJE IN USPOSABLJANJE:

Ugotavljanje in zagotavljanje kakovosti v izobraževanju in usposabljanju
Formalno in neformalno poučevanje dijakov in študentov s posebnimi potrebami
Partnerstvo med izobraževanjem in gospodarstvom
Nadarjeni študenti in dijaki – naš izziv
Inovativna učna okolja v informacijski družbi
Vloga vodstva šole in učiteljev pri razvijanju sodelovalne kulture ter socialnih veščin v šolskem prostoru

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje prijav, navigacije, statistike in ostale funkcije. Z brskanjem po strani se strinjate da zabeležimo piškotke v vašem računalniku.

Informacije o piškotkih

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani. Odločitev lahko prekličete.