Kontakti | Intranet | Kazalo strani

ikone ikone2 ikone3 ikone7
ikone4 ikone5 ikone6 ikone8

 

Logotip Slovenia ERG awarded 2021 modra različica

 

Prostovoljstvo

pasica PRP EU SLO barvni manjši

 

LOGO SFPredstavniki Slovenske filantropije bodo na BIC Ljubljana izvedli delavnico o prostovoljstvu. Delavnica je namenjena posameznikom, ki se na prostovoljsko delo pripravljate in tistim, ki že delujete kot prostovoljci, vendar se še niste udeležili organiziranega izobraževanja. 

Delavnica bo potekala v torek, 23. 2. 2016, ob 12.50 na sedežu zavoda (Ižanska cesta 10) in bo trajala 2 šolski uri. Na delavnici se bomo poglobili v motivacijo, vzpostavljanje prvega stika med prostovoljcem in uporabnikom, preverili, kje lahko delamo kot prostovoljci ter opozorili na morebitne neprijetnosti, ki bi se lahko zgodile ob izvajanju prostovoljskega dela. Vabljeni vsi, ki vas prostovoljstvo zanima in ki se želite pridružiti ekipi BIC prostovoljcev. Delavnica je brezplačna, število udeležencev  je omejeno.

Dijaki  Živilske šole se na delavnico prijavite v svetovalni službi ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., dijaki Gimnazije in veterinarske šole v knjižnici ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., študenti Višje strokovne šole pa se prijavite osebno v referatu za študentske zadeve ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Lepo vabljeni!