Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Vabimo vas na Dan odprtih vrat BIC LJ

Vabimo vas na Dan odprtih vrat BIC LJ

Dan_odprtih_vratV soboto, 28. 1. 2012 Vas vabimo na Dan odprtih vrat BIC Ljubljana med 9:00 in 13:00 uro.

6. februarja, po koncu pouka, je naša šola na široko odprla svoja vrata vsem obiskovalcem. Kmalu se začeli zbirati radovedneži vseh starosti, ki so si želeli ogledati šolo, spoznati dijake in profesorje, jih kaj vprašati ali pa samo poslušati zanimiva predavanja, ki so potekala ves popoldan.

Preberi več

Pretekli petek in soboto, 15. In 16. februarja, so na šoli potekali informativni dnevi. Naši dijaki so bili v veliko pomoč profesorjem, saj so poleg vodenja po šoli usmerjali promet in sodelovali pri prikazu praktičnega pouka. V biološkem traktu so si starši in bodoči dijaki ogledali razstavo mineralov, ki jo je pripravil naš dijak Tristan in zanimive kemijske poskuse ter poslušali predstavitev dogajanja na biološkem taboru za gimnazijce. Obiskovalci so se v našem vivariju lahko znebili strahu pred vivarijskimi živalmi, kot so podgane, kače, pajki, dihurji in ščurki. Tako dijaki kot profesorji smo prijazno odgovarjali na vsa vprašanja, ki so nam jih zastavili bodoči dijaki.

1. In 2. februarja je na Gospodarskem razstavišču potekala Informativa, tj. predstavitev srednijh in višjih šol. Našo šolo smo predstavljali s postavitvijo laboratorijskega procesa in živalmi iz vivarija, sodelovali so vivaristi in profesorji. 

Preberi več