Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 
Kot ste že opazili, smo s pomočjo Bauhausa in našega bivšega dijaka Jana Modra in njegove ekipe ter po načrtih krajinske arhitektke Tanje Maljevac, v atriju zgradili zunanjo učilnico oz. teraso za druženje med odmori. Da bi bil pouk na njej udoben, videz pa bolj pester in prijazen, bo vsak razred izdelal dve ali več blazin za sedenje. V ta namen organiziramo:
TEKMOVANJE ZA NAJBOLJ DOMISELNO BLAZINO,
ki bo potekalo od razdelitve navodil v decembru, do zadnjega roka izvedbe, 31.1.2012.
… vsak razred bo dobil 2 osnovi za blazine (po želji tudi več). Siv flis za osnovo in polnilo nam je podarilo podjetje Flis d.o.o. iz Mengša . Po želji ga lahko nadomestite s svojim kosom primernega blaga. Na RU (ali po dogovoru) se boste odločili za oblikovno zamisel izvedbe in se dogovorili za izvajalca (e). Za pomoč pri šivanju lahko prosite tudi mamo ali sestro. Glavno, da je ideja vaša!  Če boste za izdelavo potrebovali blago, se z idejo oglasite pri prof. Nared – V., kjer po potrebi lahko dobite tudi dodatna navodila.
Blazino(e) lahko vrnete že sešito (preverite vzorčno blazino in navodilo za šivanje) ali samo okrašeno.
Nekaj predlogov za izvedbo:
Nanjo se podpišemo - izdelovalec ali cel razred z barvo za tkanine ali s šivalnim strojem, napišemo lepe želje, sporočilo tistemu, ki bo sedel na blazini, imena dijakov našega razreda, rožice, srčke, netopirje ali hrošče, po okusu tudi kače in krokodile, ljubezenske izjave, pohvala najljubše profesorice, glasbene ali umetnostne kritike in predloge za učenje (ali plonkanje), telefonske številke in gesla, pozdrave in čestitke, …lahko prišijete trakce ali čipke, srčke in rožice, male živalce in najljubše igrače (samo kar se lahko opere in ne žuli!!), »mašnce« za okras… Ali pa za vsakega dijaka v razredu en trakec z imenom…
Naj bo pisano in veselo!

Konec januarja bo blazine ocenila komisija v sestavi:
-    predsednica dijaške skupnosti
-    krajinska arhitektka
-    predstavnik/ica profesorjev

Ob koncu natečaja bodo vse blazine na ogled v avli.

Nagrade:
1. 1 pouka prost dan
2. velika torta
3. piškoti